ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Phadisco Ltd παρουσίασε τις νέες καινοτόμες συσκευές υπερήχων της GE HealthCare

09 Μαΐου 2024, 10:39

images

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  νέων τεχνολογιών υπερήχων της GE HealthCare. Τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα ταξίδεψαν στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Hilton Hotel το Σάββατο 27 Απριλίου, για το SONOSTORE EVENT που διοργάνωσε η Phadisco Ltd, αντιπρόσωπος της GE HealthCare.

Από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα, πλήθος ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, τις νέες, καινοτόμες τεχνολογίες των υπερήχων της GE HealthCare.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της προμηθεύτριας εταιρείας GE HealthCare σε συνεργασία με τους συνεργάτες τους στην Κύπρο της εταιρείας Phadisco, παρουσίασαν τη νέα και υφιστάμενη γκάμα των υπερηχογράφων τους. Η επίδειξη των υπερηχογράφων έγινε σε 4 διαφορετικούς σταθμούς και μεταξύ άλλων περιλάμβανε μηχανήματα για Point of Care, καρδιολόγους (Vivid™), γυναικολόγους (Voluson™) και ακτινολόγους (LOGIQ™). Πέραν της παρουσίασης, οι ειδικοί της ομάδας των υπερήχων της GE HealthCare κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες υγείας σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις, ενώ απάντησαν και σε ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Με επίκεντρο τον ασθενή και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τα εξειδικευμένα συστήματα της GE HealthCare αποτελούν σημείο αναφοράς στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα  τόσο για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, την ακρίβεια στη διάγνωση  και γενικότερα στη καινοτόμο τεχνολογία τους.

Τα προηγμένα συστήματα υπερηχογραφίας επιτρέπουν στους επαγγελματίες υγείας να πετύχουν ακριβή απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο και αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή! Παράλληλα παρέχουν τη δυνατότητα βελτίωσης των ροών εργασίας των ιατρών σε κάθε εξέταση. 

Σχετικά Άρθρα