ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει και φέτος το Wings for Life World Run

30 Απριλίου 2024, 11:23

images

Στις 5 Μαϊου 2024, την ημέρα που θα καταγράφεται η πιο λαμπρή νίκη της ζωής με την Ανάσταση του Χριστού, η Κύπρος θα τρέξει στο Wings for Life World Run μαζί με δεκάδες άλλες χώρες του πλανήτη, ώστε να καταγραφεί μια ακόμη νίκη ζωής. Να στηριχθεί ευοίωνα η παγκόσμια έρευνα για την θεραπεία στον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού. Μια από τις  πλέον καταστροφικές βλάβες στο ανθρώπινο σώμα η οποία πέρα από την παράλυση (παραπληγία & τετραπληγία) δημιουργεί πολλές επιπλοκές σε βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, ταλαιπωρώντας πολλούς συνανθρώπους μας και στη χώρα μας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, τρέχοντας για δεκαετίες μαζί με την κυπριακή κοινωνία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και προοπτικής, δίνοντας φτερά στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και προπαντός στην υγεία,  ενισχύει και φέτος τη δράση Wings for Life. Εκφράζει παράλληλα το σεβασμό της στην Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, την οποία στηρίζει διαχρονικά καθώς και στις χιλιάδες άλλους δρομείς σε όλο τον κόσμο, προτρέποντας όσο περισσότερους να ακολουθήσουν τη διαδρομή ζωής διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Wings For Life World Run.

Η εφαρμογή προσφέρει την συγκλονιστική πρόκληση στους δρομείς που θα λάβουν μέρος στην Κύπρο, να «τρέξουν» έστω εικονικά, με χιλιάδες άλλους δρομείς από όλο τον κόσμο, ακολουθώντας τα βήματα της διαδρομής στη χώρα που επιθυμούν να επιλέξουν!

Η εκκίνηση του Wings for Life World Run θα δοθεί ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες του κόσμου στις δύο μετά το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου και θα προσφέρει δυνατές εμπειρίες και συγκινήσεις, τρέχοντας μέσω της εφαρμογής Wings For Life World στον υπολογιστή, το App Store ή και το Google Play. Εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας συμμετοχής με ήχο και εικόνα!

Ο καθένας μπορεί να αναζητήσει τη σελίδα wingsforlifeworldrun.com, να κάνει την εγγραφή του και να λάβει μέρος σε virtual αγώνα δρόμου, την Κυριακή 5 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι καθιστώντας τον εαυτό του μέρος αυτού του υπέροχου αγώνα, για να συμβάλει στην ενίσχυση των ερευνητικών προγραμμάτων και κλινικών δοκιμών παγκόσμια, για την εύρεση θεραπείας των τραυματισμών του νωτιαίου μυελού. Προσπάθεια που άρχισε το 2014 και έχει συγκεντρώσει 44,1 εκατομμύρια ευρώ, με πάνω από ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες στους αγώνες σε 195 χώρες.

Το 2023  το Wings for Life World Run κατάφερε να μαζέψει 5,8 εκατ. ευρώ και να φέρει κοντά 206.728 συμμετέχοντες από 192 χώρες. Η ΟΠΑΠ Κύπρου προτρέπει όλους να ενισχύσουν τον αγώνα και να συμβάλουν στη δημιουργία μιας νέας επίδοσης προς όφελος της υγείας των συνανθρώπων μας! Επίδοση που θα καταγράψει μια ακόμη λαμπρή νίκη της ζωής!

Σχετικά Άρθρα