ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η ΟΠΑΠ Κύπρου με συνέπεια στηρίζει για 12η χρονιά το TELETHON

08 Ιουνίου 2023, 15:02

images

Το αγαθό της υγείας το δικαιούμαστε όλοι οι άνθρωποι!

Η ειλικρινής σχέση που η ΟΠΑΠ Κύπρου δημιούργησε με το TELETHON συνεχίζεται με συνέπεια και το 2023. Είναι μια σχέση που λειτουργεί απρόσκοπτα από το 2012 αφού ακόμη και στις εποχές που η πανδημία έθετε τα προσκόμματα της, η ΟΠΑΠ Κύπρου στάθηκε κοντά στους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκά, γενετικά και άλλα συναφή προβλήματα, γιατί το αγαθό της υγείας το δικαιούμαστε όλοι οι άνθρωποι. 

Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, στη διάγνωση, την πρόληψη καθώς και στην μετέπειτα στήριξη των ασθενών, η ΟΠΑΠ Κύπρου, πέρα από την συμμετοχή της στο TELETHON, ενισχύει ερευνητικά προγράμματα των φοιτητών της Μεταπτυχιακής Σχολής του Ινστιτούτου. Στηρίζει επίσης και τους ίδιους τους ασθενείς μέσα από τους σχεδιασμούς του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Στη βάση αυτής της ειλικρινούς έγνοιας, η ΟΠΑΠ Κύπρου προχώρησε και στη δημιουργία της Μονάδας ημερήσιας νοσηλείας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, διευκολύνοντας σημαντικά την περίθαλψη των ασθενών.

Είναι επίσης άξιο αναφοράς το γεγονός ότι από την αρχή της πορείας της στην Κύπρο, η ΟΠΑΠ Κύπρου στήριξε συνανθρώπους μας που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, συναφή με τα προβλήματα που επιδιώκει να αντιμετωπίσει και το TELETHON σήμερα, παρέχοντας σε αυτούς άδειες πρακτορείων της! Με αυτή την ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο, πορεύεται μέχρι σήμερα ως σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας σε όλους τους τομείς, με την υγεία να αποτελεί την ιδιαίτερη έγνοια μας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει και ευχαριστεί το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για την άψογη συνεργασία με κοινό παρονομαστή την επιτυχία των επιστημονικών και ανθρωπιστικών του προγραμμάτων. Συγχαίρει επίσης τους διοργανωτές του TELETHON και όλους τους εθελοντές που συμβάλλουν στην επιτυχία αυτής της μεγάλης εκδήλωσης ανθρωπιάς. Χαιρετίζει επίσης η ΟΠΑΠ Κύπρου τη σύμπραξη αγάπης και προσφοράς των καναλιών ΡΙΚ και Alpha Κύπρου αφού, ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους, όπου οι αξίες στριμώχνονται και οι άνθρωποι υποχρεώνονται να παλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν, πρέπει να ενώνουμε δυνάμεις και να βάζουμε την καρδιά μας μπροστά για να έχουν αποκούμπι οι συνάνθρωποι μας!

Σχετικά Άρθρα