ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Melco τιμήθηκε από τα Asia Gaming Awards 2023

24 Μαρτίου 2023, 12:13

images

Η Melco Resorts & Entertainment, διαχειρίστρια εταιρεία των Cyprus Casinos (C2) και του City of Dreams Mediterranean, του πρώτου πολυθεματικού θερέτρου της Ευρώπης, τιμήθηκε από τον κορυφαίο οργανισμό βραβείων τυχερών παιχνιδιών της Ασίας, τα Asia Gaming Awards 2023, για τα επιτεύγματά της, στις θεματικές Καλύτερο Πρόγραμμα Υπεύθυνου Παιχνιδιού και Εξέχουσα Συμβολή στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ).

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις συνιστούν αναγνώριση της αποτελεσματικότητας των πρωτοβουλιών της Melco για το υπεύθυνο παιχνίδι (RG) και της αφοσίωσης της εταιρείας στην ανάπτυξη και διατήρηση μιας κουλτούρας υπεύθυνου παιχνιδιού, όπου δραστηριοποιείται. Επιπλέον, τα βραβεία αναγνωρίζουν τη συμβολή της εταιρείας στην πρόληψη, καθώς και στην ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με στόχο την προσφορά στην τοπική κοινωνία, μέσω του προγράμματος εθελοντισμού Simple Acts of Kindness, το οποίο φέρει την υπογραφή της Melco.

Ο κ. Lawrence Ho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Melco, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να αναγνωρίζεται από τα Asia Gaming Awards η δέσμευση της Melco στην τοπική κοινωνία, μέσω των συνεχών και προληπτικών προσπαθειών μας στους τομείς της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του υπεύθυνου παιχνιδιού. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω προώθηση και εμπέδωση μιας κουλτούρας υπεύθυνου παιχνιδιού εντός της εταιρείας και της τοπικής κοινωνίας, μέσα από την εφαρμογή των τριών αξόνων στρατηγικής μας, στους οποίους περιλαμβάνονται η τεχνολογία και οι διαδικασίες, η συνεργασία με τον κόσμο για από κοινού δράσεις και η εκπαίδευση του προσωπικού. Θα συνεχίσουμε, επίσης, να παρακολουθούμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, ώστε να παρέχουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εθελοντικής μας πρωτοβουλίας Simple Acts of Kindness».

Σχετικά με το RG στη Melco

Το 2021, το City of Dreams, το Studio City και το Altira Macau, έγιναν τα πρώτα θέρετρα στο Μακάο που απέκτησαν τη διαπίστευση RG Check από το διεθνούς κύρους Responsible Gambling Council. Το RG Check είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαπίστευσης υπεύθυνου παιχνιδιού στον κόσμο. Έχοντας λάβει τη συγκεκριμένη διαπίστευση και για τα θέρετρά της στη Μανίλα και την Κύπρο –το πρώτο θέρετρο στην Ευρώπη που έλαβε τη διαπίστευση– η Melco έγινε ο πρώτος φορέας στον κόσμο του οποίου ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο θερέτρων έχει πιστοποιηθεί με το RG Check. Η Melco κατέγραψε βαθμολογία πάνω από τον μέσο όρο του κλάδου στους τομείς Πολιτικής, Στρατηγικής και Κουλτούρας Υπεύθυνου Παιχνιδιού, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στο συγκεκριμένο πεδίο.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού Acts of Kindness in Macau

Από το 2020, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Melco, κ. Lawrence Ho, παρακίνησε το εργατικό δυναμικό της εταιρείας να στηρίξει την τοπική κοινωνία, κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου, ενθαρρύνοντας τους εργαζομένους να μεριμνήσουν για την κοινότητα μέσω Απλών Πράξεων Καλοσύνης. Η φιλοσοφία του προγράμματος βασίζεται στην αρχή ότι οι μικρές πράξεις μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο και ότι κάθε άτομο μπορεί να κάνει κάτι, ώστε να αγγίξει τις καρδιές των συνανθρώπων του. Το 2022, η εταιρεία κατέγραψε 20.650 συμμετοχές σε προγράμματα ΕΚΕ, σε περισσότερες από 2.200 εθελοντικές δραστηριότητες –αριθμός που ισοδυναμεί με 185 δραστηριότητες ανά μήνα– προς όφελος ηλικιωμένων, παιδιών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και άλλων φορέων της τοπικής κοινότητας, μέσω συνεργασιών με τοπικές ΜΚΟ και κοινοτικούς εταίρους της Melco.

Σχετικά Άρθρα