ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Medochemie χορηγός των Virtual sCyence Fair 2021

26 Απριλίου 2021, 13:49

images

Στηρίζοντας πρωτοβουλίες, οι οποίες προάγουν την καινοτομία και τη δημιουργία, ως απαραίτητα εφόδια για τους πολίτες του αύριο, η φαρμακοβιομηχανία Medochemie ήταν χορηγός του πρωτοποριακού Φεστιβάλ Επιστήμης “sCyence Fair 2021”, του Ινστιτούτου Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του “sCyence Fair 2021”, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος σε virtual μορφή, ομάδες μαθητών από Λύκεια, Γυμνάσια και Δημοτικά παρουσίασαν διαδικτυακά σύγχρονα πειράματα, επιστημονικές έρευνες και ανακαλύψεις, με τις πιο ευφάνταστες ιδέες να επιβραβεύονται.

Τα ονόματα των νικητών ανακοινώθηκαν στο μεγάλο τελικό, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 19 και 20 Απριλίου, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης, η εταιρεία ανέκαθεν στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να διευρύνουν τους ορίζοντες των νέων, εντάσσοντας τους στον κόσμο της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επιστήμης. Οι μαθητές, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης, αποτελούν το μέλλον του τόπου, γι’ αυτό οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια, η οποία ανοίγει το δρόμο της γνώσης για τους αυριανούς μας επιστήμονες.

Σχετικά Άρθρα