ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Louis Hotels τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

23 September 2020, 10:44

images

Η Louis Hotels, τιμά στις 27 Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα με θέμα «Τουρισμός και Αγροτική Ανάπτυξη» συνοδεύεται από τις κοσμοϊστορικές αλλαγές που έφερε η πανδημία και επηρέασε ολοκληρωτικά τα ταξίδια και την φιλοξενία.

Ενώ οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, προσπαθούν να ελέγξουν την εξάπλωση του κορωνοϊού, ο τουρισμός παρά το έντονο πλήγμα που έχει δεχθεί, βρίσκεται στο κύριο μέτωπο της προσπάθειας.

Η Louis Hotels από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία τηρεί όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού της, διασφαλίζοντας ότι οι όμορφες εμπειρίες συνοδεύονται με την υγιεινή και την απόλυτη καθαριότητα.

Ο Όμιλος, αναζητεί πάντοτε τρόπους βελτίωσης της υφιστάμενης λειτουργίας του συνεχίζοντας να διατηρεί αναλλοίωτη την απαράμιλλης ποιότητας εμπειρία φιλοξενίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες. Τα υψηλά σκορ που λαμβάνει τους τελευταίους μήνες αποδεικνύουν πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, η Louis Hotels διατηρεί τα πιο ψηλά standards φιλοξενίας ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή των διακοπών τους.

Σε ένα τόσο δυσοίωνο περιβάλλον, η Louis Ηotels προχώρησε σε σημαντικές καινοτομίες με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Σε αυτό το πλαίσιο, λάνσαρε το προηγούμενο διάστημα το app για έξυπνες συσκευές #MyHappyPlace ώστε το κοινό, μεταξύ άλλων, να έχει τη δυνατότητα για web check-in στις μονάδες της, να κάνει κρατήσεις στα εστιατόρια ώστε να αποφεύγονται οι συνωστισμοί στα γεύματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, να παρακολουθεί τις τιμές και προσφορές, να διαβάσει τα νέα και να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη Louis Hotels.

Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας, «Τουρισμός και Αγροτική Ανάπτυξη» σχετίζεται άμεσα με τη Louis Hotels καθώς διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στον αγροτικό κόσμο της Κύπρου. Ενδεικτικά, ο Όμιλος ήταν ο εμπνευστής του επιτυχημένου θεσμού του Κυπριακού Προγεύματος στα ξενοδοχεία, προωθώντας με κάθε τρόπο την τοπική κουζίνα. Ταυτόχρονα, η αφοσίωσή της στα τοπικά, φρέσκα προϊόντα των κύπριων παραγωγών, τοποθετεί τη Louis Hotels στην κορυφή του καλού φαγητού που προσφέρει είτε στα εστιατόριά της που βρίσκονται εντός των 26 ξενοδοχείων της σε Κύπρο και Ελλάδα, είτε στα franchised εστιατόρια της Akakiko και Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο.

Βαδίζοντας σε αξίες που αναπτύχθηκαν και ωρίμασαν στα 77 χρόνια που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, η Louis Hotels δηλώνει παρούσα και έτοιμη να συμβάλλει με τα δικά της «όπλα» στο να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, ευελπιστώντας σε καλύτερες μέρες.

Σχετικά Άρθρα