ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

H Κωτσόβολος τώρα και στην Πάφο με νέο υπερσύγχρονο κατάστημα

31 Μαρτίου 2023, 13:02

images

Το νέο διώροφο κατάστημα της Κωτσόβολος στην Πάφο, στη Λεωφόρο Μεσόγης 102, μόλις έχει ανοίξει και σε καλωσορίζει σε ένα συναρπαστικά πλούσιο κόσμο, γεμάτο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Ταυτόχρονα, σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας στα 1.500 τετραγωνικά του,προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρίες και με δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, μοναδικές οικιακές συσκευές και πρωτοποριακές υπηρεσίες που εγγυώνται ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια στις συναλλαγές, η Κωτσόβολος φέρνει πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις με το νέο κατάστημά της στην Πάφο, καθώς:

Δε χρειάζεται να περάσεις από το ταμείο, μιας και όλοι οι τρόποι πληρωμών  μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια σύμβουλων πωλήσεων σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος. 

Μπορείς να παραλάβεις την οnline αγορά σου ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά, από το ειδικό σημείο παραλαβής Quick Point, έξω από τα κατάστημα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Στο σημείο Service Point με την υπηρεσία Fix & Go, μπορείς να παραλάβεις το Smartphone, το Laptop, το Desktop ή το Tablet σου, επισκευασμένο, μέσα σε μόλις 1 ώρα.

Και επειδή η Κωτσόβολος σκέφτεται «πράσινα», εντός του καταστήματος θα βρεις το ειδικό σημείο ανακύκλωσης συσκευών, ώστε να ανακυκλώσεις τις παλιές σου συσκευές και να συμβάλλεις κι εσύ σε ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος σε περιμένει, λοιπόν, στην Πάφο από τις 3 έως τις 9 Απριλίου με μοναδικές εκπλήξεις, σούπερ διαγωνισμούς και φανταστικές προσφορές έως -40%.

Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το νέο κατάστημα της Πάφου από τις 31/3 έως τις 9/04 και κάνουν τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, κερδίζουν τριπλάσιους βαθμούς στο σχέδιο Ανταμοιβή, ενώ από τις 03-09/04 θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς διεκδικώντας πολύ μεγάλα δώρα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αλλά κορυφώνονται με το party των εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου. Από τις 10:00 έως τις 13:00, η Φανή Παπαμιχαήλ και η Μαρίλια Χαριδήμου, ραδιοφωνικές παραγωγοί του σταθμού LOVE FM, θα εκπέμπουν ζωντανά από το νέο κατάστημα και θα κληρώσουν live φανταστικά δώρα, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται παγωτά και δροσερά mocktails για όλους.  

Σε προσκαλούμε λοιπόν να έρθεις και να ζήσεις και στην Πάφο, την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας της Κωτσόβολος.

 

 

Σχετικά Άρθρα