ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

H CNP CYPRUS δίπλα στον Πολιτισμό

27 Οκτωβρίου 2020, 15:12

images

Δημιουργία συλλογής σύγχρονων έργων τέχνης

Ο Όμιλος CNP CYPRUS, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, υιοθετεί και μία νέα, διαφορετική πρωτοβουλία: Στέκεται δίπλα στον πολιτισμό με τη δημιουργία συλλογής σύγχρονων έργων τέχνης.

Ο Όμιλος  έχει ενεργό ρόλο σε πολλές πτυχές της κυπριακής κοινωνίας, με τον πολιτισμό να είναι μία από αυτές. Με τη συγκεκριμένη δράση ο Όμιλος στηρίζει τη σύνθεση μιας συλλογής, που προωθεί τη σύγχρονη τέχνη, υποστηρίζοντας Κύπριους και Ευρωπαίους καλλιτέχνες, καθώς και την ανάπτυξη των πολιτιστικών αξιών.

Τα κεντρικά γραφεία της CNP CYPRUS στη Λευκωσία, έχουν μετατραπεί σε ένα μοντέρνο πολιτιστικό πόλο και φιλοξενούν σύγχρονα έργα τέχνης, ζωγραφικής και γλυπτά. Στόχος της CNP CYPRUS είναι τα έργα της συλλογής να αντανακλούν τις βασικές εταιρικές αξίες. Αποτελούν ‘γέφυρα’ που συνδέει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ενεργοποιώντας μια επιδραστική εμπειρία για τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους. 

Όπως ανέφερε ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, «πιστεύουμε ότι η παρουσία της τέχνης στο χώρο εργασίας, διαμορφώνει ένα αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζόμενους. Μέσα από αυτή την προσπάθεια επιδιώκουμε να προβάλλουμε τη στενή σχέση της CNP CYPRUS με το χώρο του πολιτισμού».

Τα έργα τέχνης που παρουσιάζονται στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στη Λευκωσία, βρίσκονται επίσης στο ειδικό microsite που έχει δημιουργηθεί, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://artcollection.cnpcyprus.com/

Σχετικά Άρθρα