ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η bbf: παρουσιάζει το :flow – ένα καινοτόμο έργο μεικτής χρήσης στην καρδιά της Λεμεσού

28 Φεβρουαρίου 2024, 13:55

images
  • Ένα ξεχωριστό νέο project ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών χώρων που συνδυάζει άψογα την κατοικία με την εργασία και θα αποτελέσει τον νέο πόλο έλξης για οικογένειες και επιχειρήσεις.

Στο πνεύμα των σύγχρονων τάσεων στην αστική ανάπτυξη με επίκεντρο τον μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό των χώρων διαβίωσης και εργασίας, η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων bbf: προχωρά στην επίσημη παρουσίαση του :flow, ενός καινοτόμου νέου συγκροτήματος μεικτής χρήσης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Το έργο σχεδιάστηκε για να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό κατοικίας και εργασίας καθώς συνδυάζει άψογα και τις δύο αυτές δραστηριότητες. Στόχος του είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας πολλαπλών χρήσεων, όπου το περιβάλλον διαβίωσης συνυπάρχει αρμονικά με τον εργασιακό χώρο.

Σε μια στρατηγικής σημασίας τοποθεσία που εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, το :flow αναβαθμίζει την ποιότητα τόσο της ζωής όσο και της εργασίας στη Λεμεσό, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης ζωής στην πόλη.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο project που ενσωματώνει μια πρωτοποριακή προσέγγιση των σύγχρονων τάσεων στην τηλεργασία και την επιχειρηματικότητα, και της αυξανόμενης απαίτησης για εξισορρόπηση μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Το :flow δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες οικογενειών και επαγγελματιών – είτε πρόκειται για νεοφυείς είτε για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις – προσφέροντας ένα ιδανικό μείγμα οικιστικών και εμπορικών χώρων.

Η καινοτόμος σχεδίαση σε όλες τις πτυχές του έργου αξιοποιεί μια σειρά από στρατηγικές για τη μακροβιότητα, την ανθεκτικότητα και την αποδοτικότητα. Η αρχιτεκτονική σχεδίαση εστιάζει στην ευελιξία των εσωτερικών χώρων και δίνει έμφαση στους εξωτερικούς χώρους πρασίνου, επιτυγχάνοντας απόλυτη αρμονία ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Επιπλέον έχει δοθεί προτεραιότητα σε βιώσιμες αρχιτεκτονικές πρακτικές, με στοιχεία όπως ο φυσικός αερισμός, ο φωτισμός και η σκίαση, που εξασφαλίζουν ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον όλες τις εποχές του χρόνου.

Το :flow αποτελείται από τέσσερα πενταώροφα κτίρια διαμερισμάτων και ένα επταώροφο κτίριο γραφείων με καταστήματα στο ισόγειο. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα, ιδιωτικούς χώρους πρασίνου και παιδική χαρά.

Το ισόγειο διαθέτει ζώνες εργασίας και χώρους αναψυχής αποκλειστικά για τους ενοίκους – όπως χώρο υποδοχής με καθιστικό, γυμναστήριο, αίθουσα yoga και κέντρο ευεξίας – σχεδιασμένους για να προάγουν την ευημερία εντός της κοινότητας.

Το οικιστικό τμήμα του συγκροτήματος αποτελείται από τέσσερα πενταώροφα κτίρια (Α-Δ μπλοκ) που προσφέρουν συνολικά 120 διαμερίσματα. Τα Συγκροτήματα A και Δ  διαθέτουν διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων με έξυπνη διαρρύθμιση και εμβαδόν από 75 τ.μ. έως 120 τ.μ. Τα Συγκροτήματα  B και Γ περιλαμβάνουν στούντιο διαμερίσματα των 52 τ.μ. καθώς και διαμερίσματα ενός, δύο, ή τριών υπνοδωματίων με εμβαδόν από 75 τ.μ. έως 156 τ.μ.

Το εμπορικό τμήμα αναπτύσσεται σε ένα επταώροφο κτίριο που περιλαμβάνει 12 ευέλικτους χώρους γραφείων από 377 τ.μ. έως 411 τ.μ., κατανεμημένων σε έξι ορόφους.

Στο ισόγειο υπάρχουν τρία καταστήματα με ημιώροφο και εμβαδόν από 224 τ.μ. έως 249 τ.μ. καθώς επίσης και αποθηκευτικοί χώροι και υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Η ανέγερση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2024 με προβλεπόμενη ολοκλήρωση το τρίτο τρίμηνο του 2027.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το :flow, επικοινωνήστε με τη bbf: στο +357 (25) 315 300 ή στο info@bbf.com.

Σχετικά Άρθρα