ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η BBDO αναδεικνύεται το κορυφαίο δίκτυο των US Effie Awards 2021

18 Οκτωβρίου 2021, 15:44

images

Η BBDO και ο όμιλος Omnicom βρέθηκαν στην κορυφή των βραβείων US Effie Awards 2021, καθώς διακρίθηκαν ως το πιο αποτελεσματικό δίκτυο και η πιο αποτελεσματική εταιρεία συμμετοχών αντίστοιχα. Παράλληλα, η BBDO New York κατάφερε να ξεχωρίσει ως το πιο αποτελεσματικό διαφημιστικό γραφείο. Πέρα από τον χαρακτηρισμό της ως το «πιο δημιουργικό δίκτυο στον κόσμο», η BBDO φέρει ακόμα έναν τίτλο και μάλιστα εξίσου σημαντικό. Με το δίπτυχο της εξαιρετικής δουλειάς και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων, δίνει στους διαφημιζόμενους την ευκαιρία να απογειώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ο θεσμός των Effie Awards τιμά τις πιο αποτελεσματικές ιδέες σε ό,τι αφορά το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση στις Η.Π.Α. από το 1968. Το όνομά τους προέρχεται από τον λόγο ύπαρξής τους, την αποτελεσματικότητα (effectiveness), ενώ ρόλος τους είναι να προβάλλουν ιδέες με αντίκρισμα και να προωθούν τον διάλογο μεταξύ των «παικτών» του αποτελεσματικού μάρκετινγκ.

Το δίκτυο Effie περιλαμβάνει το Case Studies Database, μία βάση δεδομένων με χιλιάδες αποτελεσματικές περιπτώσεις μάρκετινγκ προς μελέτη, τα Effie Awards, το Global Effie Index, δηλαδή τον δείκτη σύμφωνα με τον οποίο προκύπτει η κατάταξη των πιο αποτελεσματικών εταιρειών και brands σε όλο τον κόσμο, αλλά και μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων, συμπεριλαμβανομένης της Effie Academy, η οποία στηρίζει τους διαφημιστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την εξέχουσα θέση και τη διεθνή αναγνώριση των Effie Awards ως προς τη βράβευση της αποτελεσματικότητας των ιδεών στη διαφήμιση, η Telia & Pavla BBDO είναι υπερήφανη που το δίκτυο στο οποίο ανήκει εξακολουθεί να δείχνει τον δρόμο. Η εταιρεία δουλεύει με τα ίδια εργαλεία και ακολουθεί την ίδια μεθοδολογία, γι’ αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι κατέχει εδώ και χρόνια τη φήμη του πιο πολυβραβευμένου σε διεθνές επίπεδο διαφημιστικού γραφείου στην Κύπρο, μετρώντας συνεχώς εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την προβολή των πελατών του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δουλειά της Telia & Pavla BBDO στην Κύπρο και την επιτυχημένη της πορεία στη διαφήμιση εδώ: https://www.tpbbdo.com.cy/en

Σχετικά Άρθρα