ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει τo Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες»

16 Μαΐου 2022, 15:45

images

Η Alpha Bank Cyprus Ltd βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό των παιδιών της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου, για να δώσει δύναμη και ελπίδα στους μικρούς μαχητές της ζωής, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στο Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες».

Η ενέργεια αυτή εκ μέρους της Τράπεζας έχει ως στόχο να ενισχύσει οικονομικά το σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα, στηρίζοντας τις οικογένειες των παιδιών με καρκίνο του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η παράδοση της επιταγής έγινε από τη Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Alpha Bank Cyprus Ltd, κυρία Έλενα Κωνσταντίνου Ριρή στην Πρόεδρο του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», κυρία Χριστιάνα Μάρκου, μαζί με την ευχή, εκ μέρους της Τράπεζας, όλοι οι μικροί ήρωες να βγουν νικητές από τη δύσκολη μάχη που δίνουν.

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, με αίσθημα ευθύνης και με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά, αναλαμβάνει και στηρίζει πρωτοβουλίες στους τομείς της υγείας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Σχετικά Άρθρα