ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Για 6η χρονιά στην κορυφή το American Medical Center

22 Μαρτίου 2022, 11:12

images

Ως το πιο αξιόπιστο Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο αναδεικνύεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά το American Medical Center / American Heart Institute, κατακτώντας την κορυφή, ανάμεσα στις επιλογές των πολιτών.

Με βάση τα αποτελέσματα Παγκύπριας έρευνας της εταιρείας δημοσκοπήσεων RAI Consultants, που έγινε για λογαριασμό της StockWatch και αφορούσε έξι Κέντρα Υγείας της Κύπρου, το American Medical Center, κατατάσσεται στην πρώτη θέση, καταγράφοντας τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε αστικές και αγροτικές περιοχές, με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών άνω των 18 ετών.

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για τη διαχρονική στήριξη ασθενών και πολιτών, αλλά και την αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη τους προς το AMC, εξέφρασαν οι ιδρυτές του American Medical Center, Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου Καρδιοθωρακοχειρουργός και Δρ. Χρίστος Χρίστου Επεμβατικός Καρδιολόγος.

Το γεγονός ότι ο κόσμος αναγνωρίζει το American Medical Center ως το υπ' αριθμόν ένα ιατρικό κέντρο στην Κύπρο, αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και ηθική επιβράβευση, ανέφερε ο Δρ. Σωτηρίου. Τόνισε, μάλιστα, ότι δέσμευση του AMC είναι να συνεχίσει με απόλυτη ασφάλεια την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, ανεβάζοντας τη χώρα μας ψηλά στον παγκόσμιο ιατρικό χάρτη.

Η επιβράβευση του AMC, από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή και μας δίνει τα εχέγγυα να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, περιβάλλοντας τους ασθενείς μας με την καλύτερη δυνατή φροντίδα, υπέδειξε ο Δρ. Χρίστος Χρίστου. Το να βρίσκεσαι στην κορυφή για 6η συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει τη σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα