ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

FONBET: Επεκτεινόμαστε και προσλαμβάνουμε!

28 Απριλίου 2021, 16:09

images

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Ουκρανίας) και τα τελευταία 3.5 χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω της ιστοσελίδας https://www.fonbet.com.cy/

Η FONBET είναι σημαντικός χορηγός της Ρωσικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, της PGS, της Real Madrid, της AC Milan, της PFC CSKA Moscow και της Ομόνοιας Λευκωσίας. Η FONBET υποστηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Στην FONBET Κύπρου επεκτείνουμε την ομάδα μας και αναζητούμε παθιασμένα άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα μας στα γραφεία της Λευκωσίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της δυναμικής και πολυπολιτισμικής μας ομάδας στείλτε μας το βιογραφικό σας μέσω του support@fonbet.com.cy με το όνομα «Εκπρόσωποι Εξυπηρέτησης Πελατών»

Σχετικά Άρθρα