ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εξετάσεις COVID-19 από NIPD Genetics σε φοιτητές που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό σε ειδική τιμή

12 Ιανουαρίου 2021, 16:00

images

Η διενέργεια των εξετάσεων πραγματοποιείται παγκυπρίως, Κυριακή - Παρασκευή

Η NIPD Genetics προσφέρει μοριακές εξετάσεις COVID-19 σε όσους φοιτητές επιθυμούν να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο προτού ταξιδεύσουν στο εξωτερικό για σπουδές, αρκεί να προσκομίσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα.

Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, προτού παρουσιαστούν στο σημείο δειγματοληψίας, θα πρέπει να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά το Έντυπο Δειγματοληψίας (www.nipd.com/covid19pcr), το οποίο πρέπει να προσκομίζουν εκτυπωμένο. Τα αποτελέσματα αποστέλλονται με SMS και email εντός 48 ωρών. Διευκρινίζεται πως όσοι φοιτητές πρόκειται να ταξιδέψουν Δευτέρα, θα πρέπει να προγραμματίσουν το τεστ τους την αμέσως προηγούμενη Παρασκευή.

Η διενέργεια των εξετάσεων πραγματοποιείται σε παγκύπρια βάση μεταξύ 08:00 - 16:00, από Κυριακή μέχρι Παρασκευή (κλειστά το Σάββατο), με τη στελέχωση των πιο κάτω δειγματοληπτικών σταθμών για διενέργεια μοριακού ελέγχου COVID-19:

  • Στην επαρχία Λευκωσίας, στο χώρο στάθμευσης του σταδίου ΓΣΠ και μπροστά από τα κεντρικά εργαστήρια της NIPD Genetics, Νέας Έγκωμης 31, Λευκωσία, 2409.
  • Στην επαρχία Λάρνακας στο χώρο στάθμευσης του νέου σταδίου ΓΣΖ.
  • στην επαρχία Λεμεσού, στο χώρο στάθμευσης του σταδίου «Σπύρος Κυπριανού» (Παλαί Ντε Σπορ).
  • Στην επαρχία Πάφου, στο χώρο στάθμευσης του Παφιακού Σταδίου («Στέλιος Κυριακίδης»).
  • Στην επαρχία Αμμοχώστου στο χώρο στάθμευσης του σταδίου «Τάσος Μάρκου».

Η ΝΙPD Genetics προσφέρει την εξέταση στους φοιτητές στην ειδική τιμή των €35. Επίσης, η εταιρεία παρακαλεί όλους όσοι θα προσέλθουν στους δειγματοληπτικούς σταθμούς όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και όλα τα προστατευτικά μέτρα όπως ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nipd.com/covid19pcr

Σχετικά Άρθρα