ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Europa Donna Κύπρου και Λούκας Γιώρκας ενώνουν δυνάμεις στις 3 μοναδικές συναυλίες του

02 Ιουνίου 2023, 15:29

images

Με την ίδια δυναμική και δημιουργική διάθεση συνεχίζεται η συνεργασία της Europa Donna Κύπρου με το δημοφιλή καλλιτέχνη Λούκα Γιώρκα, με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού και τον γυναικολογικό καρκίνο.

Ο εξέχων πρεσβευτής του Οργανισμού, από κοινού με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Μάριο Χαραλαμπίδη, έχουν εμπνευστεί και υλοποιήσει από το Σεπτέμβριο, δράσεις με ενημερωτικό και κοινωνικό αντίκτυπο σε Ελλάδα και Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων ενεργούς κοινωνικής προσφοράς της Europa Donna Κύπρου.

Συνοδοιπόροι στη μεγάλη εκστρατεία του Οργανισμού με σύνθημα το “Δικαίωμα στη Λήθη” -δηλαδή το δικαίωμα των ατόμων με εμπειρία καρκίνου να προχωρήσουν στη ζωή τους, χωρίς διακρίσεις, έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις και χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις- Λούκας Γιώρκας και Εuropa Donna Κύπρου συνεχίζουν τη συνεργασία τους, αυτή τη φορά με αφορμή την περιοδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη στην Κύπρο.

Στις 3 συναυλίες που έρχονται σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό με την υποστήριξη της ΚΕΑΝ, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία εκτός από το να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν για το έργο της Εuropa Donna Κύπρου. Μέρος των καθαρών εσόδων από τις συναυλίες θα διατεθεί για την υποστήριξη των δράσεων του οργανισμού.

Πρόγραμμα συναυλιών:

- 11/6 Σκαλί Αγλατζιάς, Λευκωσία
- 18/6 Μαρίνα Λάρνακας, Λάρνακα
- 25/6 Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός

Προπώληση εισιτηρίων: tickethour και σε όλα τα καταστήματα ACS



Σχετικά Άρθρα