ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επιχειρηματικό πρόγευμα της Baker Tilly South East Europe για τον τομέα της ναυτιλίας

03 Φεβρουαρίου 2023, 09:37

images

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα το επιχειρηματικό πρόγευμα που διοργάνωσε η Baker Tilly στη Λεμεσό, στην παρουσία ανώτατων στελεχών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ναυτιλίας. Θέμα της εκδήλωσης  οι καινοτόμες πρακτικές και οι τεχνολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν στον κλάδο, όπως και οι νέες ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με τις πρακτικές περιβαλλοντικής και κοινωνικής διακυβέρνησης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη, Διευθύντρια του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Στρατηγικής και Διοίκησης και Επικεφαλής του  Κέντρου Αριστείας ESG της Baker Tilly South East Europe αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εφαρμογής στρατηγικών βιωσιμότητας στους οργανισμούς, καθώς και στο κανονιστικό πλαίσιο που επηρεάζει τον τομέα της ναυτιλίας.

Επιπρόσθετα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις προκλήσεις και τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από τις σημαντικότερες παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων ετών από τον Ανέστη Δημόπουλο, Διευθυντή και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων και Ψηφιακών Τεχνολογιών της Baker Tilly South East Europe. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις τεχνολογίες που επέφεραν και θα επιφέρουν τις σημαντικότερες αλλαγές στο επιχειρηματικό τοπίο τα τελευταία χρόνια, όπως την Τεχνητή Νοημοσύνη, Ανάλυση Δεδομένων, Blockchain και εφαρμογές Κυβερνοασφάλειας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την  Baker Tilly South East Europe επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.bakertilly.com.cy.

Σχετικά Άρθρα