ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επίσημα εγκαίνια νέου SuperHome Center DIY, στο Neon Mall of Pafos!

10 Μαρτίου 2023, 13:19

images

Το νέο μεγαλοκατάστημα SuperHome Center DIY, στο Neon Mall of Pafos, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 30, άρχισε και επίσημα τη λειτουργία του την Παρασκευή 10 Μαρτίου, σε μια ιδιαίτερη τελετή εγκαινίων με εορταστική ατμόσφαιρα.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών τους ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος τέλεσε και τα εγκαίνια, Βουλευτές Πάφου, η Έπαρχος Πάφου κα Λάμπρου,άλλοι  πολιτειακοί αξιωματούχοι, στελέχη της διοίκησης και διεύθυνσης του Ομίλου Σιακόλα  καθώς και μεγάλος αριθμός  προσκεκλημένων.  

Κατά τους επίσημους χαιρετισμούς τόσο του Γενικού Διευθυντή του SuperHome Center κ. Γιώργου Τζιοβάνη όσο και του κ. Νίκου Σιακόλα, Επίτιμου Ισόβιου Πρόεδρου του Ομίλου CTC, εκφράστηκε η ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για τη λειτουργία του νέου Μεγαλοκαταστήματος, αναδεικνύοντας την προσήλωση του Ομίλου στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών προς το κοινό με την αξιοπιστία και τη συνέπεια που χαρακτηρίζει την ιστορία και την παρουσία των SuperHome Center Παγκύπρια.

Παράλληλα έγινε αναφορά στη σημαντική συνεισφορά του Ομίλου στην αναβάθμιση της τοπικής αγοράς της Επαρχίας Πάφου και τη δημιουργία  νέων θέσεων εργασίας που δημιουργούνται για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του νέου μεγαλοκαταστήματος. Σημείο που τόνισε και ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος κατά τον δικό του  χαιρετισμό.

Το ολοκαίνουργιο και σύγχρονο Μεγαλοκατάστημα Superhome Center DIY στην Πάφο αντικαθιστά το υφιστάμενο με έκταση 3.500 τ.μ. Θα παρέχει στο κοινό όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η αλυσίδα παγκύπρια, με ίδιες ανταγωνιστικές τιμές και  υπηρεσίες,  επιβεβαιώνοντας τη σαφή δέσμευση του Ομίλου στην προσφορά στην τοπική κοινωνία και την ευρύτερη επαρχία της Πάφου.

Με 19 τμήματα και τεράστια ποικιλία σε είδη οικιακού εξοπλισμού, κήπου, γραφείου, καταστήματος κ.λπ., το Superhome Center, έχει θέσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για το καταναλωτικό κοινό.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Ομίλου CTC να προσφέρει στους πελάτες του μια πιο ευχάριστη, σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών.

Η εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, οι ανταγωνιστικές τιμές και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας του καταστήματος το καθιστούν ιδανικό προορισμό για τις ανάγκες βελτίωσης κάθε σπιτιού στην Πάφο και τις γύρω περιοχές.

Τα Super Home Center DIY τηρούν τη δέσμευση παροχής άριστης εξυπηρέτησης προς τους πελάτες τους, συνεχίζοντας να στηρίζουν την τοπική οικονομία, με το νέο κατάστημα στην Πάφο να αποτελεί απόδειξη αυτής της δέσμευσης.

Σήμερα λειτουργούν παγκύπρια συνολικά έξι μεγαλοκαταστήματα Superhome Center DIY, καθώς και  ηλεκτρονικό κατάστημα. Τρία στη Λευκωσία (Στρόβολο, Λακατάμεια και Έγκωμη), ένα στη Λάρνακα, ένα στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο, αναδεικνύοντας την εταιρεία Superhome Center (DIY) Ltd ως τη μεγαλύτερη αλυσίδα DIY & Home Improvement στην Κύπρο, συνολικής έκτασης άνω των 24.000 τ.μ.. και με προσωπικό που ξεπερνά τα 400 άτομα.

Τα Super Home Center διαθέτουν πέραν των 65.000 άριστης ποιότητας προϊόντα σε 20 και πλέον εξιδεικευμένες κατηγορίες και εξυπηρετούν περισσότερους από 1.3 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το νέο μεγαλοκατάστημα Super Home Center στην Πάφο θα είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. τις καθημερινές και από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα.

Με το πέρας της τελετής εγκαινίων έγινε ξενάγηση στους χώρους του νέου μεγαλοκαταστήματος και ακολούθως παρατέθηκε δεξίωση.



Σχετικά Άρθρα