ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ένταξη Αρεταίειου Νοσοκομείου στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ)

29 Μαΐου 2020, 14:31

images

Το Αρεταίειο Νοσοκομείο ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου 2020 διευρύνει το φάσμα υπηρεσιών του για να καλύψει και τις ανάγκες των ασθενών του ΓεΣΥ. Ως εκ τούτου, το Νοσοκομείο εντάσσεται στο Γενικό Σύστημα Υγείας με υπέρτατη αίσθηση κοινωνικής ευαισθησίας και μέσα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του θα εξυπηρετεί και όλους τους δικαιούχους του ΓεΣΥ.

Το Αρεταίειο μέσα από την Ιδιωτική Πτέρυγα του Νοσοκομείου θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί μη δικαιούχους, αλλά και ιδιώτες, καθώς και κατόχους ιδιωτικών ασφαλειών.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και έχοντας για πυξίδα τις αξίες της ποιότητας, της ομαδικής εργασίας και της συνεχούς βελτίωσης, παρέχει επί 24ώρου βάσεως όλες τις διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, πιστοποιημένες για το υψηλό τους επίπεδο με διεθνή πρότυπα, σε ένα σύγχρονων προδιαγραφών κτήριο.

Διαθέτει προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες και με καταξιωμένους επιστήμονες που καλύπτουν όλο το φάσμα των ιατρικών ειδικοτήτων, στοχεύει στη βέλτιστη φροντίδα και ικανοποίηση των ασθενών του, εντός και εκτός ΓεΣΥ. 

Σχετικά Άρθρα