ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Endomarch Cyprus 2023: Διαδικτυακή Εκδήλωση Διαφώτισης για την Ενδομητρίωση

24 Μαρτίου 2023, 12:03

images

Η έγκυρη ενημέρωση, οδηγεί στην έγκαιρη διάγνωση και αποτελεί τον ισχυρότερο σύμμαχο στην αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης.

Για 10η χρονιά η ομάδα του Endomarch Cyprus, ανέλαβε δράση με άλλες 70 χώρες, με πρωταρχικό στόχο τη σωστή ενημέρωση για την ενδομητρίωση, μια πάθηση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον πλανήτη.

Η Εκστρατεία Endomarch, κορυφώνεται στις 30 Μαρτίου με την Ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση: “Let's Talk About It”. Ο Πρόεδρος του Endomarch Cyprus Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Ιδρυτής του Endometriosis & Fertility Center Cyprus του American Medical Center, θα διαφωτίσει για τα αίτια και τις επιπλοκές της ενδομητρίωσης, καθώς και για τις θεραπευτικές επιλογές που έχουν οι γυναίκες, οι οποίες υποφέρουν από την πάθηση.

“Let's Talk About It” από τις 18:00 μέχρι τις 19:30. Μιλάμε χωρίς ταμπού για τα προβλήματα που μας προκαλεί η ενδομητρίωση και μοιραζόμαστε με τον Δρα Σταυρούλη τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς μας.

Σκοπός της Διαδικτυακής Συζήτησης που σηματοδοτεί και τη λήξη της καμπάνιας για φέτος, είναι να διευρύνουμε την πληροφόρηση και τη γνώση, ώστε κάθε γυναίκα να γνωρίζει ότι, η εξέλιξη της επιστήμης, δίνει πλέον τη δυνατότητα αποτελεσματικής αντιμετώπισης της ενδομητρίωσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή εκδήλωση, να υποβάλετε ερωτήσεις και να μοιραστείτε εμπειρίες κάνοντας κλικ στο link: Endomarch Cyprus Online Discussion.

Αν αναλογιστείτε πως 1 στις 10 γυναίκες παγκοσμίως πάσχει από ενδομητρίωση δεν είναι αυτό το ποσοστό αρκετό, ώστε να κινητοποιηθεί η ιατρική κοινότητα, αρμόδιοι φορείς και κάθε ένας από εμάς… για κάθε γυναίκα που «αιμορραγεί» από τα επώδυνα συμπτώματα, υποφέρει στην περίοδο της, πονά στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ή επηρεάζεται η γονιμότητα της;

“Let's Talk About It” την Πέμπτη 30 Μαρτίου στην Ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση.

@endomarch_cyprus Facebook & Instagram | www.endomarchcyprus.com

Σχετικά Άρθρα