ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ένας ελέφαντας στην KARMA Developers για στήριξη του ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά

10 Ιουλίου 2024, 17:55

images

Η KARMA Developers υιοθέτησε έναν από τους ελέφαντες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της φιλανθρωπικής έκθεσης που διοργανώθηκε από το ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, με τίτλο «Elephant in the room»!

Οι ελέφαντες ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Κένυα με προορισμό την Κύπρο, με σκοπό να θυμίσουν σε όλους μας πως οι ανάγκες των παιδιών στέκουν εκεί, μπροστά μας, όπως ο ελέφαντας στο δωμάτιο και δεν πρέπει να τις αγνοούμε.

Είκοσι δύο καλλιτέχνες ανέλαβαν αφιλοκερδώς να μετατρέψουν τους ελέφαντες σε έργα τέχνης, με απώτερο σκοπό τη στήριξη του έργου και παράλληλα των δράσεων του ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά στην Κύπρο και στην Κένυα.

Το project «Elephant in the room», παρουσιάστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα έργα κληρώθηκαν στις εταιρείες που τα υιοθέτησαν προσφέροντας το ποσό των €5,000. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της KARMA Developers κ. Νικόλας Κάρουλλας παρευρέθηκε στη φιλανθρωπική έκθεση, με την KARMA να έχει υιοθετήσει τον ελέφαντα «Eternal king» που δημιούργησε ο Κύπριος καλλιτέχνης Δημήτρης Νεοκλέους.

Για την KARMA Developers οι δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, αποτελούν βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας και της ταυτότητας της εταιρείας. Δεν είναι υποχρέωση, αλλά ευκαιρία για την εταιρεία να συνδράμει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα