ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εκπαιδευτική Ημερίδα από τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Διαχείριση των Κινδύνων στις επιχειρήσεις

28 Νοεμβρίου 2022, 12:15

images

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξής της και της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, διοργάνωσε εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την «Διαχείριση των Κινδύνων στις επιχειρήσεις». Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου της CNP CYPRUS στην Λευκωσία και απευθυνόταν σε στελέχη επιχειρήσεων - πελατών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Από το 2000, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ξεχώρισε στην ασφαλιστική αγορά και στον ανταγωνισμό, δημιουργώντας το  Τμήμα Επιθεώρησης Κινδύνων με κύριο στόχο την προενεργητική διαχείριση των κινδύνων και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας».

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες οι καλές και κακές πρακτικές στη διαχείριση των κινδύνων κάτω από το Ασφαλιστήριο Πυρός & Ειδικών Κινδύνων, με έμφαση στα θέματα πυρασφάλειας καθώς και καλές πρακτικές που μπορούν να υιοθετηθούν για πρόληψη των ατυχημάτων στους χώρους εργασίας, με έμφαση στα ατυχήματα κάτω από το Ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης. Επίσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από Εξωτερικό Συνεργάτη για τους τύπους των φορητών πυροσβεστήρων στην αγορά και να εξοικειωθούν στη χρήση τους προβαίνοντας σε κατάσβεση ελεγχόμενης πυρκαγιάς.

Εισηγητής των παρουσιάσεων της Ημερίδας ήταν ο κ. Γιώργος Κυριάκου – Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Κίνδυνων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν πέραν των 50 ατόμων και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η αρχή της προ-ενεργητικής και ορθολογιστικής διαχείρισης κινδύνων, αποτελεί κύριο παράγοντα της επιχειρησιακής φιλοσοφίας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. H πρακτική εφαρμογή της ενημέρωσης και της γνώσης είναι αυτή που τελικά δίνει αξία στην πρόληψη.

Σχετικά Άρθρα