ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ειδικές θεραπείες με προϊόντα VOYA στα spa Almyra και Ouranos

10 Μαΐου 2024, 13:17

images

Κατάλληλες και για άτομα που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο

Τοποθετημένα στο πιο όμορφο σημείο της πόλης της Πάφου, δίπλα στη θάλασσα, το Almyra Spa του ξενοδοχείου Almyra και το Ouranos Wellbeing Spa του ξενοδοχείου Annabelle, μέλη της οικογένειας Thanos Hotels and Resorts, παρέχουν εξατομικευμένες θεραπείες, εμποτισμένες με φύκια, που προέρχονται από τη διάσημη και παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία premium οργανικών καλλυντικών skincare & spa, VOYA.

Αυτή η παράκτια σύνδεση ενισχύει την εμπειρία χαλάρωσης, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν τις υπηρεσίες των spa, ενώ περιβάλλονται από την χαλαρωτική ατμόσφαιρα της θάλασσας, σε ένα αρμονικό μείγμα φυσικών στοιχείων και πολυτέλειας.

Ως γνήσιο niche brand, η VOYA έχει διακριθεί και βραβευτεί για τα αυθεντικά οργανικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και θεραπείας spa, με βάση τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες των φυκιών. Όλες οι σειρές προϊόντων συνδυάζουν τα πιο πολύτιμα, αγνά συστατικά με τη γνώση αρχαίων παραδόσεων και τεχνολογία παραγωγής που σέβεται τη φύση, επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα. Η σύνθεσή τους περιέχει την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση οργανικών συστατικών, ενώ τα προϊόντα υποβάλλονται διαρκώς σε έλεγχο για διεθνείς πιστοποιήσεις.

Επιπλέον, τα spa Almyra και Ouranos είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν άτομα που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο και να βιώσουν μια βαθιά χαλαρωτική εμπειρία. Με τις διάφορες πρακτικές χρήσης των προϊόντων VOYA, o κάθε επισκέπτης μπορεί να επωφεληθεί, αφήνοντας πίσω του το στρες και τις ανησυχίες της καθημερινότητας.

H VOYA έχει συνεργαστεί στενά με μερικούς από τους ηγέτες στην παροχή θεραπειών, προάγοντας το cancer wellness και έχει σχεδιάσει ειδικά προγράμματα τα οποία εφαρμόζει το προσωπικό στα spa των ξενοδοχείων της Thanos Hotels, ενισχύοντας την αφοσίωσή του για ολιστική ευεξία.

Σε πρόσφατο διαδραστικό workshop που παρουσιάστηκε σε δημοσιογράφους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, η διευθύντρια των Almyra Spa και Ouranos Wellbeing Spa, Marina-Jasmin Berwein, δήλωσε ό,τι «Η ενσωμάτωση των προϊόντων της VOYA στα spa των ξενοδοχείων αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για ολιστική ευεξία. Τα προϊόντα αυτά συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία μας που επικεντρώνεται στην οργανική, βιώσιμη περιποίηση και τη φροντίδα του σώματος και του πνεύματος. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτήν την αξεπέραστη εμπειρία στους επισκέπτες μας και πιστεύουμε ακράδαντα στα οφέλη που μπορούν να φέρουν για την ευεξία και τη χαλάρωσή τους. Επιπλέον, η πρόσφατη εισαγωγή του προγράμματος Cancer Wellness στα ξενοδοχεία Almyra & Annabelle, παρέχοντας εξειδικευμένες θεραπείες προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των ατόμων που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο και βοηθούν στην ανακούφιση και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε σε όλους την ευκαιρία να χαλαρώσουν». 

Σχετικά Άρθρα