ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δύο νέα καταστήματα από το Costa Coffee

24 September 2021, 09:17

images

Με δύο νέα καταστήματα η Symeonides Coffee Cyprus Ltd κρατάει την υπόσχεσή της και ενδυναμώνει την παρουσία του brand Costa Coffee στην Κύπρο, στην προσπάθειά της για παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στον πελάτη.

Η οικογένεια των Costa Coffee μεγαλώνει με την προσθήκη 2 νέων καταστημάτων, στο ολοκαίνουργιο Metropolis Mall στη Λάρνακα καθώς και στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Υψηλές προδιαγραφές και εντυπωσιακός σχεδιασμός Spectrum είναι αυτά που κάνουν το νέο κατάστημα στο Metropolis Mall να ξεχωρίζει και να δίνει στους πελάτες της αλυσίδας μια μοναδική εμπειρία στην πόλη του Ζήνωνα.

Νέο location και για τη Λευκωσία, αφού το Kiosk του Costa Coffee στο ισόγειο του Mall of Cyprus έφτασε για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που αναζητούν άμεση πρόσβαση και ευκολία on the go.

Oι τρόποι για να απολαύσεις τις μοναδικές Costa Coffee γεύσεις πέρα από το να επισκεφθείς ένα από τα ξεχωριστά καταστήματα Costa Coffee είναι η παραγγελία για delivery. Τηλεφώνησε στο 77 77 70 50 ή παράγγειλε online μέσω της εφαρμογής Costa Coffee Club Cyprus αλλά και μέσω της ιστοσελίδας www.costacoffee.com.cy

Σχετικά Άρθρα