ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δυναμικό omnichannel δίκτυο από την SARKK για την Tommy Hilfiger στην κυπριακή αγορά

03 Φεβρουαρίου 2023, 13:28

images

Με στρατηγικό στόχο την ενδυνάμωση του εμβληματικού brand Tommy Hilfiger στην Κύπρο και την δημιουργία ενός omnichannel δικτύου για το brand για shopping online και offline, η SARKK προχωρά σε μία στοχευμένη κίνηση ακόμα όπως η έναρξη της λειτουργίας του eshop tommy.com στην κυπριακή αγορά.

Μέσα από το πλούσιο περιεχόμενο του tommy.com, οι επισκέπτες ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες προτάσεις της μόδας, όπως συστήνονται από το αγαπημένο classic American cool brand, ενώ η ποικιλία επιλογών για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, είναι διαθέσιμες μέσα από τις συλλογές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Από τα iconic looks με πρωταγωνιστή το TH Monogram μέχρι τις κορυφαίες επιλογές για εμφανίσεις που θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα, το νέο eshop tommy.com αποτελεί τον απόλυτο προορισμό shopping στην κυπριακή αγορά!

Πιστή στα υψηλά πρότυπα των brands και τα τελευταία trends της αγοράς, η SARKK προσθέτει στο portfolio ένα νέο πρωτοποριακό, δυναμικό e-shop με σύγχρονους αυτοματισμούς, μοναδικό σχεδιασμό και ιδιαίτερες λειτουργικότητες. Επιπλέον, μέσα στις νέες υπηρεσίες έρχεται να προστεθεί η δίγλωσση απεικόνιση των sites (EN/EL) η οποία και αναβαθμίζει σημαντικά την εμπειρία των επισκεπτών.

Σχετικά Άρθρα