ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team στον 15ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2023

20 Μαρτίου 2023, 17:04

images

Δυναμική ήταν για άλλη μια φορά η συμβολή της Πετρολίνα στη διοργάνωση του 15ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18 - 19 Μαρτίου 2023, με ρεκόρ συμμετοχών πέραν των 15,000 δρομέων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Πετρολίνα, έχοντας ταυτίσει το όνομά της με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο της Λεμεσού, ως ένας από τους πιο ενεργούς συνεργάτες του, στήριξε και τη φετινή διοργάνωση με συμμετοχή και χορηγία της διαδρομής «Petrolina 10 Km Energy Race», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Petrolina (Holdings) Public Ltd Κωστάκης Λευκαρίτης, δίνοντας συγχαρητήρια στους δρομείς, στους συμμετέχοντες και κυρίως στους εμπνευστές της διοργάνωσης, δήλωσε: «Είναι με χαρά που το ΔΣ της Pertolina στηρίζει διαχρονικά τον Μαραθώνιο Λεμεσού, γνωρίζοντας ότι εκτός από φεστιβάλ υγείας και ακραιφνούς αθλητισμού είναι παράλληλα χορηγία και βοήθεια προς το θεάρεστο έργο του Καραϊσκάκειο Ιδρύματος».

Αποκορύφωμα της φετινής παρουσίας της Πετρολίνα, ήταν η μαζική συμμετοχή της αθλητικής ομάδας του προσωπικού της, της Petrolina Energy Team, που παρά τον βροχερό καιρό, συμμετείχε το Σάββατο 18 Μαρτίου δυναμικά στον εταιρικό δρόμο Primetel 5Km, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας μέρας, στον χώρο του Sponsor Village, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο πλαίσιο της χορηγίας της εταιρείας, η ροκ συναυλία Petrolina Energy Concert, με τους Private Garden.

Ο Αθλητισμός για την Πετρολίνα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως το ήθος, η ομαδικότητα και η πειθαρχία. Γι’ αυτό και στηρίζει διαχρονικά μεγάλες διοργανώσεις που πρωταγωνιστούν στα αθλητικά αλλά και πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου και που προβάλλουν τη χώρα μας διεθνώς.



Σχετικά Άρθρα