ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δώσαμε αίμα για να χαρίσουμε ζωή σε συνανθρώπους μας

01 Ιουλίου 2022, 14:50

images
  • Σημαντική ενίσχυση του Κέντρου Αίματος από την αιμοδοσία που διοργανώθηκε εις μνήμη του αγωνιστή της δημοκρατίας Ανδρέα Αρμεύτη 

Το Ίδρυμα Μελέτης της Δημοκρατίας «Ανδρέας Αρμεύτης» εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους τους εθελοντές, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022, στα γραφεία του Ιδρύματος στη Λεμεσό, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος.

Κατά την αιμοδοσία, συγκεντρώθηκαν 25 φιάλες αίματος, οι οποίες θα αξιοποιηθούν για τις αυξημένες ανάγκες του Κέντρου Αίματος Λεμεσού.

Το Ίδρυμα «Ανδρέας Αρμεύτης» στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες του Κέντρου Αίματος, για κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν για προσφορά αίματος σε συνανθρώπους μας. 

Το αίμα είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, καθώς δεν μπορεί να κατασκευαστεί και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα άλλο. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, μία μόνο αιμοδοσία μπορεί να σώσει τη ζωή μέχρι και τριών ατόμων.

Το Ίδρυμα

Το Ίδρυμα Μελέτης της Δημοκρατίας «Ανδρέας Αρμεύτης» συστάθηκε από την οικογένεια του Ανδρέα Αρμεύτη το 2014, κατά τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη δολοφονία του στις 16/06/1974, και αποτελεί ένα επιστημονικό και κοινωνικό φορέα ο οποίος προάγει το δημοκρατικό φρόνημα του λαού και κυρίως της νέας γενιάς. 

https://www.armeftisfoundation.com/

Σχετικά Άρθρα