ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δωρεάν και φέτος εκατοντάδες παιδιά στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

16 Μαρτίου 2023, 16:55

images

Εκατοντάδες παιδιά ετοιμάζονται να τρέξουν και φέτος δωρεάν στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Δρόμο Νεολαίας και να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. Χάρη στο Andrey & Julia Dashin’s Foundation τα παιδιά θα απολαύσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου!

Περισσότερα από 1.000 παιδιά ηλικίας 6-11 χρόνων θα πάρουν χωρίς καμιά χρέωση το μπλουζάκι τους, το δίπλωμα συμμετοχής και το αναμνηστικό τους μετάλλιο, χάρη στην ευγενική χορηγία του Andrey & Julia Dashin’s Foundation.

Λεπτομέρειες δόθηκαν σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο Δημαρχείο Λεμεσού, στην παρουσία εκπροσώπου της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, της κας. Julia Dashina, του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, και του Προέδρου του ΔΣ του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, κ. Σπύρου Σπύρου.

«Μοναδικά οφέλη για τα παιδιά»

«Είναι η έκτη χρονιά που χορηγούμε τον Αγώνα Νεολαίας στον Μαραθώνιο Λεμεσού. Και κάθε φορά αισθανόμαστε πιο συνδεδεμένοι με τη διοργάνωση και με τα προφανή και μοναδικά οφέλη που χαρίζει στα παιδιά», είπε η κα. Τζούλια Ντασίν και πρόσθεσε: «Αυτός ο Μαραθώνιος έγινε παράδοση πλέον για κάποιες οικογένειες και θα χαρούμε να τις δούμε ξανά. Ταυτόχρονα καλωσορίζουμε όσους θα τρέξουν για πρώτη φορά μαζί μας. Είμαστε τυχεροί στην Κύπρο, γιατί μπορούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση αυτή σε ένα μοναδικό περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα, με έναν καταγάλανο ουρανό».

«Η πιο σημαντική διαδρομή»

Την κα. Ντασίν και το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ευχαρίστησε και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος είπε: «Από τις έξι διαδρομές που έχει ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, ο πλέον σημαντικός, αυτός που έχει τη μεγαλύτερη αξία σε αθλητικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό επίπεδο είναι αναμφίβολα ο Αγώνας Νεολαίας του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin’s, γιατί αφορά το πιο πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, τα παιδιά, τα οποία θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία».

«Γιορτή για τα παιδιά» 

Την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου εκπροσώπησε η Κάλια Χριστοδούλου: «Η εκδήλωση αυτή από τη μία θα αποτελέσει μία ευχάριστη γιορτή για τα παιδιά 6-11 ετών και από την άλλη είναι μία ευκαιρία για τη μετάδοση μηνυμάτων αναφορικά με την υιοθέτηση ενός υγιεινού και ενεργού τρόπου διαβίωσης. Επίσης, ο εθελοντισμός έχει τη δύναμη να ενώνει όλες τις ομάδες πολιτών κάτω από έναν στόχο, την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό».

«Θέλουμε να έχει όφελος προς την κοινωνία»

Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Σπύρου επισήμανε: «Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου. Ένας σημαντικός δρόμος που θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαρτίου είναι ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation Δρόμος Νεολαίας. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι εντελώς δωρεάν, αφού καλύπτεται από το Ίδρυμα. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο. Θέλουμε ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού να μην είναι μόνο αθλητικό γεγονός, να μην είναι μόνο γιορτή, αλλά να έχει και όφελος προς την κοινωνία»

Δωρεάν, αλλά με εγγραφή

Ο Δρόμος Νεολαίας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2019 στις 11:30 με χορηγό το Andrey & Julia Dashin’s Foundation. Τα παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας 6-8 χρόνων θα τρέξουν στα 800 μέτρα και τα παιδιά 9-11 χρόνων στα 1.200 μέτρα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν χάρη στη χορηγία του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, όμως απαιτείται εγγραφή μέσω του www.limassolmarathon.com, με τη συγκατάθεση του γονέα.Σχετικά Άρθρα