ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διεθνής διάκριση για την πλατφόρμα Ενοποιημένων Επικοινωνιών “Rainbow”

27 Ιανουαρίου 2021, 12:06

images
  • Η διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση της πολύχρονης συνεργασίας της NEDECO Electronics Ltd με την Alcatel-Lucent Enterprise

Για την ανάπτυξη της επαγγελματικής πλατφόρμας Ενοποιημένων Επικοινωνιών Rainbow βραβεύτηκε η γαλλική εταιρεία-κολοσσός Alcatel-Lucent Enterprise, της οποίας εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας στην Κύπρο είναι η NEDECO Electronics Ltd.

Η εταιρεία έλαβε το βραβείο 2020 Global Communications Platform as a Service Enabling Technology Leadership Award από τη γνωστή αμερικανική εταιρεία ερευνών αγοράς Frost & Sullivan. Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Frost & Sullivan τονίζει ότι η Alcatel-Lucent Enterprise επαναπροσδιόρισε την τεχνολογική της στρατηγική, παρέχοντας λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. «Η πλατφόρμα Rainbow προσφέρει αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βράβευση της Alcatel-Lucent Enterprise, με την οποία η NEDECO Electronics Ltd συνεργάζεται από το 1989. «Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της ποιότητας που παρέχει η Alcatel-Lucent Enterprise, μια εταιρεία η οποία διακρίνεται για τη στρατηγική ανάπτυξη προϊόντων και την προσήλωσή της στην καινοτομία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η συνεργασία μας με την Alcatel-Lucent Enterprise, μετρά 30 χρόνια», τόνισε.

Όπως πρόσθεσε, «η τιμητική αυτή διάκριση αναγνωρίζει τον ρόλο που δύναται να διαδραματίσει η πλατφόρμα Rainbow τόσο στη διασφάλιση της επιχειρηματικής συνέχειας εταιρειών εν μέσω της πανδημίας, όσο και στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους, αφού προσφέρει ένα φάσμα λειτουργιών οι οποίες εξασφαλίζουν τον γρήγορο, ασφαλή και αποτελεσματικό συντονισμό μιας επαγγελματικής ομάδας».

Ειδικότερα, η πλατφόρμα Rainbow συνδυάζει υπηρεσίες Υπολογιστικού Νέφους και την αλληλεπίδραση συσκευών (desktop, tablets, smart phones) μέσω του Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things-IoT), διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επικοινωνία και αλληλεπίδραση των ανθρώπων μιας επιχείρησης και ενισχύοντας τις επαγγελματικές διασυνδέσεις τους. Ανάμεσα σε άλλα, παρέχει τη δυνατότητα για τηλεδιασκέψεις με τη συμμετοχή μέχρι 120 ατόμων, για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου, instant messaging, screensharing και ανταλλαγή εγγράφων και εικόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα Rainbow διαθέτει την πιστοποίηση ISO-27001, που αποτελεί το διεθνές πρότυπο για την ασφάλεια των δεδομένων, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τον ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων, GDPR.

H NEDECO Electronics Ltd, ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, παρέχει άδειες για τη χρήση της πλατφόρμας Rainbow, καθώς και τεχνική υποστήριξη.

Σχετικά Άρθρα