ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διεθνής διάκριση για την AstroBank

09 Ιουνίου 2023, 17:28

images

Καλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο για το 2023 στο Private Banking   

Το βραβείο Best Private Bank Cyprus έλαβε η AstroBank στο πλαίσιο των Global Private Banking Innovation Awards 2023, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου στην Σιγκαπούρη.

Η AstroΒank βραβεύτηκε από το Global Private Banker, μαζί με δεκάδες τραπεζικούς και επενδυτικούς οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας, με την κριτική επιτροπή να αναδεικνύει ότι οι υπηρεσίες Private Banking της AstroΒank παρέχουν καινοτόμες λύσεις σε πελάτες με μεγάλα ιδιωτικά κεφάλαια.

«Με αυτό τον τρόπο η AstroBank έχτισε το συνολικό της ενεργητικό απολαμβάνοντας παράλληλα συνεχή αύξηση εσόδων. Με στρατηγικές επενδύσεις για την αναβάθμιση των τεχνολογικών της δυνατοτήτων, η Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες υπηρεσίες διατήρησης του πλούτου τους», υπογράμμισαν τα εγνωσμένου κύρους μέλη της κριτικής επιτροπής, αναλύοντας το σκεπτικό της απόφασης.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους της AstroBank, η Επικεφαλής Private Banking, Treasury & ESG, κ. Χάρις Κυνηγού, δήλωσε περήφανη για τη διεθνή διάκριση που έλαβε η Τράπεζα. Μεταξύ άλλων ανέδειξε ότι «βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας, είναι ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία μας, η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα, και όλα αυτά σε συνδυασμό με μια διαρκή επιμονή για την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας».

Η AstroΒank έχει δημιουργήσει μια διευρυμένη πελατειακή βάση, η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε σχέση με το μέγεθος και το market share της Τράπεζας στην κυπριακή αγορά. Παράλληλα, η Τράπεζα διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασίας με Επενδυτικούς Οίκους και Επενδυτικές Τράπεζες του εξωτερικού, εγνωσμένου κύρους και φήμης, μέσα από το οποίο της δίνεται η δυνατότητα να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία Global Private Banking Innovation Awards 2023, αναγνωρίζουν τις καλύτερες συμμετοχές στη βάση ειδικού πλαισίου αξιολόγησης που έχει αναπτυχθεί από το διεθνούς κύρους οργανισμό Global Private Banker. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης είναι η ψηφιακή καινοτομία, η πελατειακή εμπειρία, οι οικονομικές και επιχειρηματικές επιδόσεις του οργανισμού και η γενικότερη στρατηγική της εταιρείας.

Τα βραβεία αναγνωρίζουν καλές πρακτικές σχετικά με την ενσωμάτωση καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών στο Private Banking, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα τραπεζικά ιδρύματα που αναγνωρίζονται στο πλαίσιο των βραβείων δημιουργούν αξία για τους πελάτες τους, μέσα από άμεσες ενημερώσεις για τη θέση χαρτοφυλακίου, αντικειμενικές επενδυτικές προτάσεις σε πραγματικό χρόνο, καθώς και συμβουλές που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αυξήσουν και να διατηρήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία μακροπρόθεσμα.Σχετικά Άρθρα