ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Βραδιά προσφοράς και αγάπης από τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα

15 Απριλίου 2024, 16:32

images

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα διοργάνωσε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στο εστιατόριο Bottega Amaro στη Λευκωσία, την καθιερωμένη εκδήλωση “Ladies’ Italian Night”, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μέσα σε μια ζεστή, γεμάτη αγάπη για προσφορά ατμόσφαιρα,  παρευρέθηκαν πέραν των 100 φίλων και υποστηρικτών του Συνδέσμου με στόχο την επίτευξη της οικονομικής ενίσχυσής του για τις ανάγκες των πρόωρων μωρών και των οικογενειών τους. 

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου ΄Ελενα Μεγαλέμου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. και όλες τις φίλες για την παρουσία τους και ανέφερε με ικανοποίηση ότι το έργο της κτηριακής αναβάθμισης της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Μακάριου Νοσοκομείου, σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, έχει ξεκινήσει και το όραμα του Συνδέσμου επιτέλους αρχίζει να υλοποιείται. Επίσης, εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στη βουλεύτρια Σάβια Ορφανίδου, που μέσα από την πρόταση στη Βουλή για αύξηση της άδειας μητρότητας των μητέρων που γεννούν πρόωρα, ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα πραγματοποίησε ακόμη ένα μικρό αλλά σημαντικό στόχο του. Τέλος, ανακοίνωσε ότι το χρηματικό ποσό της εκδήλωσης θα διατεθεί για τις ανάγκες της νέας Μονάδας.

Όταν η βραδιά τελείωσε και «τα φώτα έσβησαν»  το αίσθημα της ικανοποίησης και της χαράς της προσφοράς γι’ αυτά τα ευάλωτα μωρά, που δίνουν μάχη για τη ζωή τους μέσα στην Μονάδα Εντατικής, μετατρέπεται σε δύναμη για να συνεχίσει ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα να τα στηρίζει.

Σχετικά Άρθρα