ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Βάλε ραντεβού στο «Book a Meeting» για έξυπνη και γρήγορη εξυπηρέτηση

07 Δεκεμβρίου 2023, 15:47

images

Η τεχνολογία τα έχει κάνει όλα πολύ πιο εύκολα, ακόμα και τις τραπεζικές μας εργασίες. Έτσι, η Ελληνική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού με λειτουργούς της, μέσω της υπηρεσίας «Book a Meeting» στην ιστοσελίδα της για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Με την υπηρεσία «Book a Meeting» Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας Online για να αποφύγετε τον χρόνο αναμονής στην ουρά των καταστημάτων. Καθορίστε εύκολα ένα προσωπικό ραντεβού με έναν λειτουργό της Τράπεζας, το οποίο θα μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε διαδικτυακά είτε με επίσκεψη στο κατάστημα που σας βολεύει.

Οι περισσότερες τραπεζικές εργασίες πλέον γίνονται είτε μέσω του Mobile App της Τράπεζας είτε μέσω του Online Banking, εύκολα, γρήγορα και χωρίς χρεώσεις, ωστόσο για κάποιες υπηρεσίες χρειάζεται μια πιο προσωπική εξυπηρέτηση. Όπως για παράδειγμα, για απορίες ή πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, για δάνεια και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Τα ραντεβού που διευθετούνται μέσω διαδικτύου, προσφέρονται για συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις (στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή άλλο δάνειο, πιστωτική κάρτα), άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, σύνδεση στο Online Banking, ασφαλιστικές ανάγκες Wealth & Investment services, Channels & Digital Products και άλλες γενικές πληροφορίες.

Πώς μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα; 

Μέσω της υπηρεσίας «Book a Meeting» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρετε η δυνατότητα να προγραμματιστεί άμεσα ένα ραντεβού, προσαρμοσμένο ανάλογα με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί. Είτε με επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας σε οποιαδήποτε επαρχία, είτε ψηφιακά μέσω του Microsoft Teams.

Η διαδικασία είναι εύκολη και φιλική προς τους πελάτες της Τράπεζας. Αφού προσδιορίσετε τον τύπο και τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε ραντεβού, καλείστε να επιλέξετε το κατάστημα της προτίμησης σας σε οποιαδήποτε επαρχία. Απλά επιλέγετε την ημέρα και την ώρα της συνάντησης, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του καταστήματος. Στη συνέχεια, θα κληθείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ακολούθως θα γίνει η επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Μια αυτόματη επιβεβαίωση της κράτησης θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε καταχωρίσει, ενώ παράλληλα θα γίνει κράτηση του ραντεβού αυτόματα στο ημερολόγιο σας.

https://www.hellenicbank.com/portalserver/hb-en-portal/el/personal-banking/ways-to-bank/i-need-a/book-a-meeting

Σχετικά Άρθρα