ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αιμοδοσία υπό την αιγίδα του Δήμου Κ. Πολεμιδιών - GREEN WEEK

04 Οκτωβρίου 2023, 12:18

images

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών κατείχε την αιγίδα της εκδήλωσης αιμοδοσία στα πλαίσια του θεσμού “Green Week” σε συνεργασία με τον όμιλο Green Energy.

Στο σταθμό Αιμοδοσίας στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβούζας μαζεύτηκε ένας αισιόδοξος αριθμός εθελοντών, υπενθυμίζοντάς μας ότι η βιωσιμότητα δεν περιλαμβάνει μόνο το περιβάλλον αλλά και την ευημερία της κοινότητάς μας.

Ο Δήμαρχος Κ.Πολεμιδιών κ.Νίκος Αναστασίου τόνισε ότι δίνοντας αίμα, συμβάλλουμε στη βιωσιμότητα της ίδιας της ζωής, διασφαλίζοντας ότι οι συνάνθρωποι μας έχουν πρόσβαση στους σωτήριους πόρους που μπορεί να χρειάζονται.

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων του Ομίλου Green Energy κ. Χαράλαμπος Κυριάκου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και το προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας για το σημαντικό έργο που εκτελούν. Κλείνοντας ανάφερε ότι ο όμιλος Green Energy δηλώνει δυναμικά παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ευημερία της κοινότητάς μας και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για την Green Energy Group και γίνεται εις μνήμη των Σάββα Σοφοκλέους και Ντιάνας Γαβριηλίδου, οι οποίοι ανήκαν στο δυναμικό του ομίλου.

Πράσινη Εβδομάδα 

Η επαρχία Λεμεσού έχει ετοιμαστεί και προσκαλεί τους Δημότες της (και όχι μόνο)  για μια συναρπαστική και καταπράσινη σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023. Αυτή η συλλογική πρωτοβουλία, των 6 Δήμων της επαρχίας Λεμεσού με την στήριξη του Ομίλου Green Energy έχει ως στόχο να προωθήσει βιώσιμες πρακτικές, να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις πράσινης ενέργειας και να συσπειρώσει τις τοπικές κοινωνίες στον αγώνα υπέρ της πράσινης μετάβασης.

Σχετικά Άρθρα