ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa

28 Απριλίου 2024, 16:57

images

Φανταστική ατμόσφαιρα και επώνυμες παρουσίες στο Opening Party

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκαν στις 27 Απριλίου τα εγκαίνια της φετινής σεζόν του The Retail Village στον χώρο του Nammos Limassol, στο Parklanea Luxury Collection Resort & Spa. Ο απόλυτος προορισμός του νησιού για τους λάτρεις της μόδας, με τις αποκλειστικές boutiques DIOR WOMENSWEAR και MENSWEAR, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του σε ένα event με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, απαράμιλλη κομψότητα και τη μεταδοτική ενέργεια των The Gypsy Queens.

Fashion experts, influencers και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του νησιού βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο The Retail Village για να ανακαλύψουν τις νέες κολεξιόν των πιο διάσημων οίκων και να απολαύσουν ένα πάρτι που τα είχε όλα: άφθονη σαμπάνια, λαχταριστά canapés, χαμόγελα και αμίμητο στυλ.

Η DIOR εμφάνισε το εμβληματικό Τoile de Jouy, ένα από τα αιώνια σύμβολα του οίκου, σε δύο νέες, πρωτότυπες εκδοχές στη συλλογή Dioriviera 2024, με τα μοτίβα Toile de Jouy Sauvage και Toile de Jouy Soleil να πρωταγωνιστούν τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Η LORO PIANA παρουσίασε τις συλλογές Spring Summer 2024 και Men & Ladies Summer Resort 2024, με την πρώτη να εξερευνά τη σχέση του brand με την Ιαπωνία και τη δεύτερη να προσθέτει μποέμικες πινελιές στη διαχρονική κομψότητα του οίκου. Η LOEWE συνδύασε για άλλη μια φορά τη δεξιοτεχνία της με την αίσθηση άνεσης σε μια κολεξιόν με παιχνιδιάρικη διάθεση και ζωηρή ενέργεια, ενώ η OFF-WHITE τίμησε το πνεύμα του πρωτοπόρου ιδρυτή της με μία ανδρική συλλογή όπου πρωταγωνιστούν το λευκό και το μαύρο και μια γυναικεία που συνδυάζει τη θηλυκότητα με τον δυναμισμό.

Τον ρυθμό στο πάρτι έδωσαν οι The Gypsy Queens, το ποπ συγκρότημα από τη Γαλλία που έχει γίνει διάσημο στους κύκλους των επωνύμων για τον δυναμικό τρόπο με τον οποίο ζωντανεύει τα πιο glamorous ιδιωτικά events. Με διασκευές γνωστών τραγουδιών, τζαζ και φολκ ήχους και το μοναδικό ερμηνευτικό τους ύφος, έβαλαν τη δική τους σικ πινελιά στην εκδήλωση.

Η συνέχεια, για όσους το επιθυμούσαν, δόθηκε στο Nammos Limassol, που για άλλη μια χρονιά είναι έτοιμο να σφραγίσει την καλοκαιρινή μας διασκέδαση με τις φίνες γαστρονομικές δημιουργίες του, τα world-class κοκτέιλ από κορυφαίους mixologists και το συναρπαστικό πρόγραμμα με φημισμένες μπάντες και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Το Parklane Resort & Spa, ιδιοκτησίας της MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited, είναι το μοναδικό διεθνώς branded resort 5 αστέρων στην Κύπρο και διαθέτει το επίσης μοναδικό Κέντρο Θαλασσοθεραπείας της χώρας, το Kalloni SPA, όπως και το μεγαλύτερο πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη, το Explorers Kids Club. Χτισμένο δίπλα σε μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, το θέρετρο αιχμαλωτίζει την ουσία της ξεχωριστής κυπριακής φιλοξενίας και την εκλεπτυσμένη αύρα της Λεμεσού, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων ή μοναχικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση.Σχεδιασμένο από τη Harrods Interiors και διακοσμημένο από το γαλλικό creative studio Atelier 27, ερμηνεύει με μοντέρνα οπτική τη μακραίωνη τοπική ιστορία και την παράδοση της αρωματοποιίας που χρονολογείται στην περιοχή από την αρχαιότητα. Διαθέτει 222 δωμάτια, 34 σουίτες και 18 βίλες με ιδιωτική πισίνα, σε ένα καταπράσινο, ειδυλιακό τοπίο ξεχωριστής αισθητικής, έξι εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, αίθουσες συνεδρίων συμπεριλαμβανομένου του επιβλητικού Diamond Ballroom 800 τετραγωνικών μέτρων, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, κομμωτήριο by Artemiou Hair Design, και το The Retail Village, που φιλοξενεί luxury brands όπως DIOR WOMENSWEAR and MENSWEAR, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE.

Σχετικά με τον Όμιλο MHV Mediterranean Hospitality Venture PLC

Η MHV ειδικεύεται στην πολυτελή φιλοξενία και στην ανάπτυξη οικιστικών έργων υψηλής ποιότητας. Αξιοποιώντας τις στρατηγικές συνεργασίες με ένα δίκτυο διακεκριμένων διεθνών φορέων στον τομέα της φιλοξενίας, της εστίασης και της πολυτελούς ένδυσης, η MHV εστιάζει στη δημιουργία ποιοτικών προορισμών υψηλής ποιότητας. Η επάρκεια και η τεχνογνωσία της εταιρείας αποτελούν βασικούς μοχλούς για τη βελτιστοποίηση της αξίας των περιουσιακών της στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων στις περιοχές λειτουργίας της. Οι μετοχές της MHV είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου, στην κατηγορία Emerging Companies Market.

Στο χαρτοφυλάκιό της η MHV διαθέτει το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το Nammos Limassol, το LPM Restaurant & Bar, το Park Tower Residences και το The Landmark Nicosia στην Κύπρο. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται στην Ελλάδα με το Nikki Beach Resort, Porto Heli και το Porto Paros.

Η MHV στοχεύει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με κύρια εστίαση στην Ελλάδα και επιλεκτικές επενδυτικές τοποθετήσεις στην Κύπρο και στην Ιταλία. Διαρκής επιδίωξη της εταιρείας είναι η δημιουργία εμπειριών κορυφαίας ποιότητας και η θετική συμβολή στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

Σχετικά Άρθρα