ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Online Εκπαιδευτική και συμβουλευτική πλατφόρμα για γονείς

27 Ιανουαρίου 2022, 18:00

images

"Εσύ φροντίζεις το παιδί σου κι εμείς εσένα! Η 1η Online Εκπαιδευτική & Συμβουλευτική Πλατφόρμα για Γονείς είναι εδώ για να σε στηρίξει". Με αυτό το μήνυμα υποδέχεται τους γονείς που ενδιαφέρονται να λάβουν σχετικές πληροφορίες μία πλατφόρμα στην οποία μπορεί να έχει πρόσβαση όποιος το επιθυμεί.

Το projest parenting είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα που παρουσιάζει μέσω 6 βίντεο, με απλό τρόπο, λύσεις για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών από τους ίδιους τους γονείς τους. Μέρος των εσόδων των συνδρομών με τον κωδικό SexEducation θα διατεθεί στη ΜΚΟ A.ΞΕ.Π.Τ. για ασφαλή παιδιά, με στόχο την εδραίωση της σεξουαλικής εκπαίδευσης και την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση.  

Η πρώτη εκπομπή, που θα βρίσκεται στη συνέχεια μαγνητοσκοπημένη μέσα στην πλατφόρμα, κάνει πρεμιέρα στις 30/1 στις 22:30, με τη Μ. Γερούκη και η Ζέτα Δούκα να συζητούν "γιατί είναι η σεξουαλική αγωγή ταμπού".

Θα ακολουθήσουν κι άλλες πέντε εκπομπές, ζωντανές κατά την πρώτη μετάδοσή τους από την πλατφόρμα, και στη συνέχεια μαγνητοσκοπημένες ώστε όποιος το χρειάζεται, να τις παρακολουθεί ξανά.

Σχετικά Άρθρα