ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέα δεδομένα για τον γυναικείο οργασμό

21 September 2020, 18:00

images

Αμερικανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε φοιτήτριες οι οποίες έχουν σταθερή ερωτική σχέση, ανοίγει νέους δρόμους για την κατανόηση του γυναικείου οργασμού...

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Albany εξέτασαν δεδομένα όπως η ένταση του οργασμού, η συχνότητα και η ερωτική ικανοποίηση και σε τι βαθμό αυτά καθορίζονται από την επιλογή συντρόφου. Αλλά εξεπλάγησαν ότι βρέθηκε ότι η ομορφιά του άνδρα και οι συμπεριφορές του έρχονταν σε δεύτερη θέση μετά το ...χιούμορ του.

Χωρίς να μειώνεται η σημασία παραγόντων όπως η ελκυστικότητα του συντρόφου, καθώς και η συχνότητα των ερωτικών επαφών στο βαθμό της ικανοποίησης των γυναικών από τις ερωτικές επαφές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας παράγοντας που επηρέαζε τη συχνότητα των επαφών, συνεπώς και των οργασμών, ήταν η αίσθηση του χιούμορ του άντρα! Μαζί με το χιούμορ ή αποφασιστικότητα και η ευφυΐα αποτελούσαν δυο ακόμη θετικούς δείκτες όσον αφορά το πόσο ελκυστικός και επιθυμητός ήταν για την σύντροφό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το χιούμορ αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή και καθοριστικό παράγοντα του ερωτικού παιχνιδιού καθώς και πρόσφατα είχε υπάρχει άλλη μελέτη που το αναδείκνυε σε βασικό παράγοντα ικανοποίησης της γυναίκας. Οι άνδρες που κάνουν τις γυναίκες να γελούν θεωρούνται ελκυστικοί, βιώνουν λιγότερες απορρίψεις και όπως φαίνεται τις ικανοποιούν παράλληλα σε πολλά επίπεδα.


Σχετικά Άρθρα