ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μετά την αντιγήρανση στο πρόσωπο, τώρα και για τα γεννητικά όργανα του άνδρα

30 Νοεμβρίου 2020, 18:00

images

Υπάρχει αντιγήρανση του πέους; Και όμως φαίνεται ότι υπάρχει! Αφού πολλοί άνδρες μέσης και τρίτης ηλικίας στις μέρες μας, αρνούνται να το ...βάλουν κάτω και διεκδικούν καλύτερη και πιο ευχάριστη ζωή.

Προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας, θέματα… μεγέθους, κακή στύση και άλλα παρόμοια στεναχωρούν κάποιους άνδρες και χαλούν την ποιότητα ζωής τους. Οι ουρολόγοι- ανδρολόγοι φαίνεται ότι έχουν εργαστεί προς την κατεύθυνση να τους ικανοποιήσουν τα αιτήματα και τώρα μαθαίνουμε ότι έχουν ήδη αναπτυχθεί κάποιες μέθοδοι.

Ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης αναφέρει σχετικά τις top θεραπείες...

«Το AndroWave, το RestoreX και τη χρήση υαλουρονικού οξέος, που με βάση τα ευρήματα πολλών επιστημονικών μελετών – σε συνδυασμό πάντα και με την εκτεταμένη κλινική εμπειρία σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς – έχουν πολύ καλά αποτελέσματα», λέει ο Δρ. Κωνσταντινίδης. Και μας εξηγεί περί τίνος πρόκειται...

"Το AndroWave είναι μια επαναστατική, μη επεμβατική και χωρίς φάρμακα θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία. Με την εφαρμογή της υπερσύγχρονης τεχνολογίας κρούσης χαμηλής έντασης στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, το AndroWave μπορεί να αναζωογονήσει τον μηχανισμό στύσης και να προωθήσει τον σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων στο πέος, γεγονός που θα οδηγήσει σε καλύτερες στύσεις και θα αποτρέψει περαιτέρω προβλήματα από τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Η μέθοδος αναζωογονεί τον μηχανισμό στύσης και καθυστερεί ή εμποδίζει την σεξουαλική δυσλειτουργία. Οι άνδρες με ήπια έως μέτρια σεξουαλική δυσλειτουργία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις φυσικές τους στύσεις και ενδεχομένως να μειώσουν την εξάρτησή τους από τα φάρμακα. 

Το RestoreX από την πλευρά του, είναι μια συσκευή έκτασης, που χρησιμοποιείται για την αποθεραπεία – αποκατάσταση του πέους στους άνδρες που πάσχουν από τη νόσο Peyronie (πεϊκή κάμψη) και οι οποίοι έχουν υποβληθεί στις κλασικές μεθόδους αντιμετώπισής της".

Εξάλλου, τα πρώτα αποτελέσματα από τις κλινικές μελέτες στις ΗΠΑ ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο του 2019. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως στην πλαστική χειρουργική. Πρόκειται για ένα ασφαλές, υποαλλεργικό προϊόν, που στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιείται για την πάχυνση του πέους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του σε σχέση με την κλασική μέθοδο πάχυνσης όπου χρησιμοποιείται το λίπος του ίδιου του ασθενή, είναι η απλότητα στην εφαρμογή του. Ο γιατρός εγχύει με πολύ λεπτή βελόνα το υλικό, αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία με αναισθητική αλοιφή, περίπου ένα μισάωρο πριν από την διαδικασία. Γίνεται στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του αμέσως μετά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του χρόνου της εκσπερμάτισης, κατά 3.5-5 φορές, σύμφωνα με τα ευρήματα".


Σχετικά Άρθρα