ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέες μη επεμβατικές θεραπείες για ομορφιά χωρίς νυστέρι

21 Δεκεμβρίου 2021, 18:00

images

Το υγιές, όμορφο δέρμα χωρίς ρυτίδες, πανάδες και χαλάρωση, είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα που βλέπει τις δεκαετίες να περνούν αλλά συνεχίζει να νιώθει νέα. Στις μέρες μας, η εξέλιξη στο τομέα αυτό είναι ραγδαία, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται συνεχώς νέες, μη επεμβατικές μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος.

Ας δούμε ποιες είναι οι νεότερες όπως μάς τις παρουσιάζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης:

PRX – T33

Το PRX-T33 είναι το μία θεραπεία της επόμενης γενιάς που στοχεύει στην μη ενέσιμη βιο-αναζωογόνηση του δέρματος. Το PRX-T αποτελεί μία φόρμουλα η οποία συνδυάζει 33% TCA, Υπεροξείδιο του υδρογόνου και κοχικό οξύ.

Η διαφορά του PRX  από τα κοινά πίλινγκ είναι ότι το TCA διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας έντονη διέγερση η οποία δίνει άμεση ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας ενώ αφήνει ανέπαφη την ανώτερη επιφάνεια του δέρματος. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στην φωτογήρανση, την ελαστικότητα του δέρματος, τις βαθιές και λεπτές ρυτίδες όπως επίσης την χαλάρωση και θαμπή όψη της επιδερμίδας.

Η θεραπεία είναι μη ενέσιμη και επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος μελανιάς ή οιδήματος. Επίσης, δεν υπάρχει σημαντική απολέπιση της επιδερμίδας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητές.

Το PRX – Τ33 είναι η μέθοδος βιο-αναζωογόνησης χωρίς βελόνες, κι έχει αποδειχθεί ότι καταπολεμά τη χαλάρωση του ιστού του προσώπου και δρα ως βιο-αναζωογονητικό του δέρματος, βελτιώνοντας την εμφάνισή του χωρίς να το καταστρέφει. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη του PRX-T33:

-Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

-Ανώδυνο.

-Βοηθά στην ενίσχυση της λάμψης και της φωτεινότητας του δέρματος

-Άμεση ψηλαφητή σύσφιξη.

-Άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας.

-Μη επεμβατική σύσφιξη δέρματος.

-Χωρίς φωτοευαισθησία, ώστε να μπορείτε να το κάνετε τους καλοκαιρινούς μήνες.

-Άμεσα αποτελέσματα.

-Χωρίς μώλωπες, ερυθρότητα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας.

Hydra Shot        

Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας της.                                                                                  

H Hydra Shot Therapy είναι η απόλυτη ενυδατική θεραπεία για την αποκατάσταση του θαμπού και αφυδατωμένου δέρματος. Μία έκρηξη ενυδάτωσης, η οποία συνδυάζει τη δύναμη των υπερήχων και την φωτοδυναμική. Προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ παράλληλα τονώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό. 

NEW  BORN  - C  

Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις στις οποίες η επιδερμίδα μας εκτίθεται καθημερινά, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων της βιταμίνης C στο δέρμα και την πρόκληση διαφόρων βλαβών, όπως αλλαγές στην υφή και την όψη, καθώς και μείωση της ελαστικότητας και της λάμψης. Ως επακόλουθο, οι ρυτίδες και οι πανάδες κάνουν την εμφάνισή τους! Πώς μπορεί η βιταμίνη C να μας βοηθήσει σε αυτό;  Πρόκειται για μία θεραπεία ενίσχυσης λάμψης που βασίζεται στη νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της λάμψης σε όλα τα θαμπά και ταλαιπωρημένα δέρματα.

DETOX -  FE                                                                                                        

Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο και σε άλλους επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (όπως ακραίες καιρικές συνθήκες, ρύπανση, καπνός) μπορεί να έχει σοβαρή επίπτωση στο δέρμα. Χαρακτηριστικά που μπορεί να εμφανιστούν είναι οι πανάδες, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το εύθραυστο δέρμα, η έλλειψη τονικότητας και η ξηρότητα -τραχιά υφή.

Η όψη των υπερμελαγχρώσεων μπορεί να βελτιωθεί από την αισθητικό με την βοήθεια της θεραπείας. Πρόκειται για μία θεραπεία ενισχυμένης αντιοξειδωτικής δράσης που βασίζεται στην φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιείται για θεραπεία βαθιάς αντιοξειδωτικής δράσης και ομοιόμορφης λεύκανσης σε όλες τις θαμπές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Με την θεραπεία  μπορούμε να επιτύχουμε:

-Αποχρωματισμός μελαγχρώσεων και πανάδων.

-Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και πρόληψη της καταστροφής νέων.

-Αντιοξειδωτική προστασία.

-Ενυδάτωση κι επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος.

-Λείανση των λεπτών ρυτίδων.

Όλες οι παραπάνω θεραπείες συνδυάζονται άριστα με όλες τις ενέσιμες θεραπείες (Botox ,Υαλουρονικό οξύ, Μεσοθεραπεία κτλ.) καθώς και με μηχανήματα ανάλογων θεραπειών (Δερμοαπόξεση, Υπερήχους, Κρυοθεραπεία κτλ. ) πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου.
Σχετικά Άρθρα