ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μείωση του λίπους και μυϊκή ενδυνάμωση χωρίς γυμναστική

13 Οκτωβρίου 2022, 16:00

images

Μία νέα λύση στη σμίλευση του σώματος, τη μυϊκή ενδυνάμωση, τη λιπόλυση και τη σύσφιξη του δέρματος, έχει ήδη κατακτήσει άνδρες και γυναίκες στις ΗΠΑ και τώρα γίνεται γνωστή και στην Ευρώπη.

Η χαλάρωση έρχεται ως φυσιολογική διαδικασία με το πέρασμα του χρόνου, τις αυξομειώσεις του βάρους, μετά από εγκυμοσύνη αλλά και την έλλειψη της άσκησης. Οφείλεται στη μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, δύο βασικών συστατικών από τα οποία εξαρτάται η σφριγηλότητα και η νεανικότητα του δέματος. Εμφανίζεται, είτε καθολικά σε όλο το σώμα, είτε εστιάζει σε σημεία όπως τα μπράτσα, το εσωτερικό των ποδιών, αλλά και η περιοχή της κοιλιάς τα οποία ενοχοποιούνται ως τα πρώτα σημεία στα οποία κάνει την εμφάνιση της η χαλάρωση.

Μπορούμε να ανατρέψουμε άμεσα την εξέλιξη της χαλάρωσης;

Παλαιότερα η μόνη λύση στο δύσκολο πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος, ήταν οι επεμβατικές θεραπείες οι οποίες είχαν δύσκολη αποθεραπεία και οι ασθενείς χρειαζόντουσαν χρόνο παραμονής στο σπίτι. Από το 2018 οι θεραπείες διαμόρφωσης σιλουέτας άλλαξαν για πάντα, με την εισαγωγή στην αγορά των μη επεμβατικών λύσεων λιπόλυσης και μυϊκής ενδυνάμωσης που ακούνε στο όνομα EMSCULPT. 

Πρόκειται για ένα επαναστατικό συνδυασμό HIFEM + RF στις θεραπείες σώματος ο οποίος παρουσιάζει για πρώτη φορά την "2 σε 1" λύση για να βοηθήσει τους ασθενείς να κατακτήσουν ακόμα δυσκολότερους στόχους. Χάρη στις ειδικές κεφαλές συνδυάζει HIFEM+  και συγχρονισμένη συχνότητα υψηλής έντασης, με στόχο το λιπώδη ιστό αλλά και τους μύες ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει αύξηση της μυϊκής μάζας, ενδυνάμωση και λιπόλυση, η οποία μεταφράζεται με την απώλεια εκατοστών σε εννέα διαφορετικές περιοχές που εφαρμόζεται η θεραπεία.

Το EMSCULPT NEO χρησιμοποιεί τη μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, η οποία μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα κατά 25% και να μειώσει το λίπος τοπικά κατά 30% μέσα σε τέσσερις μόνο συνεδρίες. Πολλαπλές κλινικές μελέτες, έδειξαν ότι το EMSCULPT NEO επιφέρει μία άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη, διατηρώντας την με σταθερή ήπια εκγύμναση. Είναι ιδανικό για άνδρες και γυναίκες. 

Η θεραπεία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γιατρό σε επιλεγμένα σημεία εφαρμογής: γλουτοί, κοιλιακοί, πλαϊνά της κοιλιάς, πρόσθιες και οπίσθιες επιφάνειες των μηρών, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες των μηρών, γάμπες, δικέφαλοι και τρικέφαλοι μυς των βραχιόνων»


Γιατί να το επιλέξεις!

⦁Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται 20.000 μυϊκές συσπάσεις!

⦁Πρόκειται για μη επεμβατική διαδικασία κατά την οποία ο ασθενής απλά ξαπλώνει και ο ιατρός εφαρμόζει τις ειδικές κεφαλές, στη μυϊκή ομάδα που τον ενδιαφέρει.

⦁Δεν υπάρχει αίσθηση πόνου ούτε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

⦁Οι κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την αύξηση του μυϊκού ιστού κατά 25%, και τη μείωση του λιπώδους ιστού κατά 30%.

⦁Πρόκειται για μοναδική τεχνολογία, εγκεκριμένη από το FDA.

⦁Είναι κατά 9% πιο αποτελεσματικό στους μυς, και κατά 11% πιο αποτελεσματικό στη διαδικασία της λιπόλυσης από το προηγούμενης γενιάς EMSCULPT, το οποίο δεν διέθετε ραδιοσυχνότητες.


Σε ποιους απευθύνεται:

⦁Σε όσους ήδη γυμνάζονται και θέλουν, είτε να επιταχύνουν τα αποτελέσματά τους, είτε να επιτύχουν τον στόχο που εδώ και χρόνια επιδιώκουν.

⦁Σε όσους επιθυμούν καλοσχηματισμένο σώμα, ανορθωμένους και καμπύλους γλουτούς, σφιχτή κοιλιά με γραμμωμένους μυς, πιο σφριγηλό δέρμα πάνω από το γόνατο και τα χέρια.

⦁Στους υπέρβαρους (BMI έως 35) που θέλουν να βελτιώσουν την στάση του σώματος και την εμφάνιση τους.

⦁Σε όσους επιθυμούν άμεση σύσφιξη του στο σώμα μετά από μεγάλη ή μικρή απώλεια βάρους.

⦁Σε εκείνους που αναζητούν ένα κίνητρο για να εντείνουν την εκγύμναση τους, είτε χρειάζονται ένα κίνητρο για να την ξεκινήσουν.

⦁Σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές που επιθυμούν να αυξήσουν την απόδοση τους.

⦁Σε εκείνους που θέλουν να επανέλθουν γρήγορα μετά από ένα τραυματισμό ή χειρουργείο.

⦁Σε όσους δεν επιτρέπεται να γυμναστούν λόγω προβλημάτων υγείας.

⦁Σε όσους δεν αρέσκονται στην άσκηση και θα ήθελαν όμως να έχουν τα αποτελέσματα της εκγύμνασης στο σώμα τους.

⦁Σε μαμάδες που μετά το τοκετό επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα επίπεδη κοιλιά χωρίς να μεσολαβήσει επεμβατική πράξη.


Το EMSCULPT NEO απευθύνεται δηλαδή σε όλους!

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει κάνει θραύση στους celebrities και τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ, στα μοντέλα της Victoria’s Secret και στους παίχτες του NBA και του NFL! Τα ποσοστά ικανοποίησης στο Αμερικανικό site realself.com, είναι σταθερά πάνω από 80%!

Είναι ασφαλές, απόλυτα αποτελεσματικό και βασίζεται σε τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες.


Σχετικά με την BTL

Ιδρύθηκε το 1993 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί ως  κορυφαίος κατασκευαστής ιατρικών συστημάτων παγκοσμίως.

Απασχολεί περισσότερους από 2500 εργαζόμενους σε 58 τοπικά υποκαταστήματα σε όλο το κόσμο

Η BTL κατάφερε να φέρει την επανάσταση στον χώρο των μη επεμβατικών θεραπειών σώματος, σύσφιξης, κ.α. με brands όπως το EMSCULPT, EMSCULPT NEO, EMSELLA, EMTONE, VANQUISH ME, EXILIS ULTRAΣχετικά Άρθρα