ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Λαμπερή για το ρεβεγιόν με εύκολες κινήσεις

24 Δεκεμβρίου 2019, 09:10

images

Γιορτές και λάμψη πάνε μαζί! Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι λαμπερές στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, με το πρόσωπό σας να δείχνει ξεκούραστο και «φρέσκο»; Τη λύση την προσφέρουν μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς και… το μόνο που χρειάζεστε είναι μία επίσκεψη στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απόλυτα ασφαλές ενέσιμο υλικό, φιλικό προς  το ανθρώπινο δέρμα, καθώς αποτελεί φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος ΓαΊτάνης μας αναφέρει τα πλεονεκτήματα νέων ενέσιμων υλικών:

  •  Διαθέτουν μεταξύ άλλων πολύ χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών και εμφάνισης προβλημάτων.
  • Προσφέρουν πολύ φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνεται ότι έχουμε παρέμβει στην περιοχή.
  • Είναι πιο εύκολα στην χρήση.
  • Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, που μπορεί να φθάσει έως και τους 24 μήνες.
  •  Έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
  • Η νέα προηγμένη γενιά εμφυτευμάτων διαθέτει ενσωματωμένο αναισθητικό τοπικής δράσης (λιδοκαΐνη).

Λύση στις ρυτίδες του λαιμού – το πιο δύσκολο σημείο - καθώς και του μετώπου έρχεται να δώσει μια νέα, καινοτόμα εφαρμογή στην αισθητική χειρουργική του προσώπου το micro botox.

Είναι ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, χωρίς την παγωμένη έκφραση που μερικές φορές προκύπτει μετά την υπερβολική χρήση του δημοφιλούς ενέσιμου υλικού και την μη σύσπαση των μυών.

Η αποτελεσματικότητά του γίνεται περισσότερο εμφανής στον λαιμό, όπου η νέα τεχνική του botox μπορεί να βοηθήσει το περίγραμμά του, βελτιώνοντας παράλληλα την πιθανή χαλάρωση που μπορεί να έχει εμφανιστεί και προσφέροντας καλύτερο σχήμα στην περιοχή. Επίσης βοηθά να εξαφανιστούν οι οριζόντιες ρυτίδες και να βελτιωθεί η όψη του δέρματος.

Την δραστική ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου καθώς και του λαιμού και του ντεκολτέ, μπορεί να προσφέρει η ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ.

Χρησιμοποιείται υαλουρονικό σε ειδική αραιωμένη μορφή, όπου βοηθά στην τόνωση του δέρματος και σε συνδυασμό με πολυβιταμινούχα σκευάσματα το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Το υαλουρονικό οξύ κατέχει έναν σημαντικό ρόλο στο δέρμα, και λειτουργεί με την προσέλκυση και τη δέσμευση του νερού. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνει την ελαστικότητα και μπορεί να προσφέρει ένα πιο φρέσκο, νεανικό και λαμπερό πρόσωπο. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας του ενέσιμου υλικού αραιωμένου, με την μορφή μεσοθεραπείας, όπου υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής φαίνονται κατευθείαν και έχουν διάρκεια έως περίπου 12μήνες, ενώ δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Το botox σβήνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), το μεσόφρυο και το μέτωπο. Με λεπτή βελόνα, το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί  τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Μέσα σε 7-15 μέρες φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. 6 μήνες περίπου μετά η βοτουλινική τοξίνη αρχίζει να «φεύγει» από τους μυς, όπου μπορεί να γίνει επανάληψη της θεραπείας.


Σχετικά Άρθρα