ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αποκτώντας πιο νεανική όψη

11 Ιανουαρίου 2022, 10:00

images

Ο κορωνοϊός και η πανδημία που προκάλεσε, έχει κυριεύσει τη ζωή μας, με πολλούς εξ ημών να βιώνουν συμπτώματα κατάθλιψης. Η υγιής αντιμετώπιση κάθε κρίσης απαιτεί ωστόσο να διατηρούμε την ισορροπία και να μην αφήνουμε το πρόβλημα να ακυρώνει όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Μια καλή κίνηση για τις γυναίκες ώστε να τονώσουν την ψυχική τους κατάσταση και αν ανανεωθούν, είναι αδιαμφισβήτητα η φροντίδα του προσώπου και το σώματος με τις κατάλληλες θεραπείες.

Μία νέα θεραπεία που κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη είναι το booster δέρματος Profhilo!

Το Profhilo είναι ένα booster δέρματος από συνδεδεμένο μέσω θερμικής επεξεργασίας υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος, λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για μια καινοτόμα νέα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης, μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα.

Τι προσφέρει:

-Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα.

-Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

-Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση ενώ λειαίνει τα σημάδια γήρανσης.

Η θεραπεία αυτή είναι ξεχωριστή και ιδανική για τη βελτίωση της ελαστικότητας διότι δεν αναπληρώνει το χαμένο όγκο αλλά λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται, δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς. "Είναι μια θεραπεία εξαιρετικά αποτελεσματική, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης", όπως μάς εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης.

Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 μέχρι 18 μήνες. Πλέον το Profhilo έχει καθιερωθεί ως μία από τις πρωτοπόρες θεραπείες αντιγήρανσης (antiaging treatments), έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

Είναι ιδανική θεραπεία για την πρόληψη και τη διόρθωση της χαλάρωσης όλων των τύπων δέρματος, συνήθως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για μικρότερες ηλικίες.Σχετικά Άρθρα